default

Get a quote

Min handlekurv
Gratis levering - alle priser inkl. toll og moms

Atlas jersey langermet bluse

1100,00 NOK
SKU
13385
Spring / summer 2023
SKU: 13385
Gratis levering
Henting i butikk klikk & hent
Alle priser er inkl. toll og moms
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Helt enkel bluse i deilig, myke jerseykvalitet. Dette vil alltid være et brunbart basiselement i garderoben. Bruk den under en åpen skjorte, sammen med klassiske bukser eller løse shorts. Eller bruk blusen under en lett kjole på kjølige dager.
Modellen på bildet er 174 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 68 cm.
61% LYOCELL 33% BOMULL 6% ELASTAN
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

LYOCELL

Lyocell er et biologisk nedbrytbart stoff som produseres i et lukket system med minimal miljøpåvirkning. Lyocells produksjonsprosess krever 95 % mindre vann sammenlignet med produksjon av bomull, og mer enn 99 % av løsningsmidlene gjenvinnes og brukes på nytt. Kvaliteten har en silkeaktig glans, god holdbarhet og er behagelig å ha på seg.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • Båthals
  • Lange ermer
  • Myk jerseykvalitet
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 231-4432-4103

FRAKT
Gratis levering.
Alle oppgitte priser for varer, leveringskostnader og andre utgifter er inklusiv skatter og avgifter.

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer