default

Get a quote

Min handlekurv
Gratis levering - alle priser inkl. toll og moms

Blur cotton bluse

2750,00 NOK
SKU
13430
Spring / summer 2023
SKU: 13430
Gratis levering
Henting i butikk klikk & hent
Alle priser er inkl. toll og moms
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Bluse med flott struktur i stoffet. Den rutete smock-effekten gjør blusen til noe helt spesielt. Bruk den som et elegant alternativ til en T-skjorte, og gi ethvert sett med klær et interessant og personlig uttrykk.
Modellen på bildet er 181 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 64 cm.
55% RAMIE 45% BOMULL
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

RAMIE

Ramie er en naturfiber, som også kaldes østens hør. Ramie er et eksklusivt naturmateriale, der udvindes fra plantens stængel, som har usædvanligt lange og fine fibre. Disse stærke fibre er smidigere og blødere end hør, hvilket gør ramie behageligt at have på. Ramie krøller mindre end hør og holder glansen efter vask, de mange gode egenskaber gør ramie velegnet til beklædning.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • Rund hals
  • Lange ermer
  • Smock-effekt i stoffet
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 232-2336-4149

FRAKT
Gratis levering.
Alle oppgitte priser for varer, leveringskostnader og andre utgifter er inklusiv skatter og avgifter.

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer