default

Get a quote

Min handlekurv
Gratis levering - alle priser inkl. toll og moms

Chinese chequers babydoll kjole

2900,00 NOK
SKU
13420
Spring / summer 2023
SKU: 13420
Gratis levering
Henting i butikk klikk & hent
Alle priser er inkl. toll og moms
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Kjole med rutemønster i vakkert koordinerte nyanser på stripet bakgrunn. Kjolen er innsvingt og gir en fin og feminin silhuett. Dette er en kjole du kan ta på deg til hverdags med bare ben og sandaler. Kjolen er også utmerket med et par løse bukser under.
Modellen på bildet er 174 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 104 cm.
100% LIN
LIN

Lin er en naturlig nedbrytbar naturfiber. Den bærekraftige linplanten påvirke miljøet i liten grad da den krever lite vann og gjødsel til dyrkingen. Linplanten er en sterk plante som er motstandsdyktig mot insekter og hardfør når det kommer til vær og vind. Lin utvinnes fra linplantens stilker og er et slitesterkt materiale som beundres for sin renhet, glans og noe ujevne, men vakre tekstur. Om sommeren føles lin avkjølende, friskt og lett, mens det om vinteren virker varmere mot huden. Alle de gode egenskapene gjør lin godt egnet til bekledning hele året.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

  • Båthals
  • Innsvingt snitt
  • ¥ lange ermer
  • Sidelommer
  • Flerfarget rutemønster på stripet bakgrunn
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 231-2335-4139

FRAKT
Gratis levering.
Alle oppgitte priser for varer, leveringskostnader og andre utgifter er inklusiv skatter og avgifter.

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer