default

Get a quote

Min handlekurv
Gratis levering - alle priser inkl. toll og moms

Floret knit langermet bluse

2100,00 NOK
SKU
13396
Spring / summer 2023
SKU: 13396
Gratis levering
Henting i butikk klikk & hent
Alle priser er inkl. toll og moms
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Strikket bluse i et superenkelt snitt med et mønster som skaper en iøynefallende grafisk effekt som fungerer godt i et monokromt look. Den kan også brukes som kontrast til fargerike underdeler, strømper og sko. Blusens passform er løs.
Modellen på bildet er 181 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.
73% VISCOSE 27% POLYAMID
POLYAMID

Polyamid, kendes også under navnet nylon, er en syntetiskfiber med en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyamid bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Kvaliteten polyamid har særdeles god slidstyrke, holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • Lange ermer
  • Løstsittende passform på kroppen
  • Myk viskosekvalitet
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 231-1060-4115

FRAKT
Gratis levering.
Alle oppgitte priser for varer, leveringskostnader og andre utgifter er inklusiv skatter og avgifter.

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer