Min handlekurv

Globe rib singlet

375,00 NOK 750,00 NOK
SKU
13393
Spring / Summer 2023
SKU: 13393
  IKKE TILGJENGELIG I BUTIKK
Gratis henting i Oslo-butikken
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Rib jersey tanktop i myk kvalitet med ekstra stretch, noe som gjør at passformen holder seg fin. En veldig allsidig topp som kan benyttes under alt du synes er for gjennomsiktig, under en åpen skjorte eller rett og slett bare med shorts på varme dager.
Modellen på bildet er 181 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 61 cm.
65% LYOCELL 32% BOMULL 3% ELASTHAN
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

LYOCELL

Lyocell er et biologisk nedbrytbart stoff som produseres i et lukket system med minimal miljøpåvirkning. Lyocells produksjonsprosess krever 95 % mindre vann sammenlignet med produksjon av bomull, og mer enn 99 % av løsningsmidlene gjenvinnes og brukes på nytt. Kvaliteten har en silkeaktig glans, god holdbarhet og er behagelig å ha på seg.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • Rib jersey
  • Tanktop-snitt
  • Tettsittende
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 231-4466-2512

FRAKT
- Levering til en Bring-pakkeshop nær deg: 99 NOK
- Levering til business adresse (Bring): 59 NOK
- Alle bestillinger over 3 000 NOK til en Bring-pakkeshop nær deg: 79 NOK
- Gratis henting i Oslo-butikken

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag.

Merk: I travle perioder, for eksempel ved jul, sesongstart i mars/april og august, Black Days i november, salg og julehandel i januar, kan det forekomme lengre leveringstider.