default

Get a quote

Min handlekurv
Gratis levering - alle priser inkl. toll og moms

Globe rib singlet kjole

1100,00 NOK
SKU
13392
Spring / summer 2023
SKU: 13392
Gratis levering
Henting i butikk klikk & hent
Alle priser er inkl. toll og moms
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Rib jersey tank kjole i myk kvalitet med ekstra stretch, noe som gjør at passformen holder seg flott. Kjolen faller fint rundt kroppen. En svært anvendelig kjole som kan brukes som underkjole, med skjorte eller blazer over, eller alene i all sin enkelhet på varme stranddager.
Modellen på bildet er 181 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 99 cm.
65% LYOCELL 32% BOMULL 3% ELASTHAN
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

LYOCELL

Lyocell er et biologisk nedbrytbart stoff som produseres i et lukket system med minimal miljøpåvirkning. Lyocells produksjonsprosess krever 95 % mindre vann sammenlignet med produksjon av bomull, og mer enn 99 % av løsningsmidlene gjenvinnes og brukes på nytt. Kvaliteten har en silkeaktig glans, god holdbarhet og er behagelig å ha på seg.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • Rib jersey
  • Tanktop-snitt
  • Tettsittende
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 231-4466-2694

FRAKT
Gratis levering.
Alle oppgitte priser for varer, leveringskostnader og andre utgifter er inklusiv skatter og avgifter.

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer