Min handlekurv
HAPPY HOLIDAYS Du kan nå returnere frem til 6/1-24

Hakone doubleweave bukser

1150,00 NOK 2300,00 NOK
SKU
13319
Spring / Summer 2023
SKU: 13319
  IKKE TILGJENGELIG I BUTIKK
Gratis henting i Oslo-butikken
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Med denne buksen får du et klassisk og kledelig element i garderoben. Buksen har mye vidde i bena, men sitter godt i livet. Dette gir en vakker silhuett. En hverdagsbukse som også enkelt kan kombineres med noe festlig for en kveld ute på byen.
Modellen på bildet er 174 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 97 cm.
40% BOMULL 30% LIN 30% VISCOSE
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

LIN

Lin er en naturlig nedbrytbar naturfiber. Den bærekraftige linplanten påvirke miljøet i liten grad da den krever lite vann og gjødsel til dyrkingen. Linplanten er en sterk plante som er motstandsdyktig mot insekter og hardfør når det kommer til vær og vind. Lin utvinnes fra linplantens stilker og er et slitesterkt materiale som beundres for sin renhet, glans og noe ujevne, men vakre tekstur. Om sommeren føles lin avkjølende, friskt og lett, mens det om vinteren virker varmere mot huden. Alle de gode egenskapene gjør lin godt egnet til bekledning hele året.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • Gylf med glidelås og knappelukking
  • Skrå sidelommer
  • Elastikk i livet
  • Mye vidde i bena
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 231-2327-4040

FRAKT
- Levering til en Bring-pakkeshop nær deg: 99 NOK
- Levering til business adresse (Bring): 59 NOK
- Alle bestillinger over 3 000 NOK til en Bring-pakkeshop nær deg: 79 NOK
- Gratis henting i Oslo-butikken

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer