Min handlekurv
HAPPY HOLIDAYS Du kan nå returnere frem til 6/1-24

Hakumei t-shirt

1050,00 NOK 2100,00 NOK
SKU
13468
Spring / Summer 2023
SKU: 13468
  IKKE TILGJENGELIG I BUTIKK
Gratis henting i Oslo-butikken
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Denne enkle T-skjorten er laget i en flott, myk ribbestrikket kvalitet. Et svært nyttig basiselement som aldri vil gå av moten.
Modellen på bildet er 181 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.
45% BOMULL 35% LIN 20% POLYESTER
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

LIN

Lin er en naturlig nedbrytbar naturfiber. Den bærekraftige linplanten påvirke miljøet i liten grad da den krever lite vann og gjødsel til dyrkingen. Linplanten er en sterk plante som er motstandsdyktig mot insekter og hardfør når det kommer til vær og vind. Lin utvinnes fra linplantens stilker og er et slitesterkt materiale som beundres for sin renhet, glans og noe ujevne, men vakre tekstur. Om sommeren føles lin avkjølende, friskt og lett, mens det om vinteren virker varmere mot huden. Alle de gode egenskapene gjør lin godt egnet til bekledning hele året.

POLYESTER

Polyester er en syntetiskfiber, som har en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyester bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Polyester holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • Korte ermer
  • Rund hals
  • Myk ribbestrikket kvalitet
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 232-1064-4182

FRAKT
- Levering til en Bring-pakkeshop nær deg: 99 NOK
- Levering til business adresse (Bring): 59 NOK
- Alle bestillinger over 3 000 NOK til en Bring-pakkeshop nær deg: 79 NOK
- Gratis henting i Oslo-butikken

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer