Min handlekurv
Gratis levering - alle priser inkl. toll og moms

Hazy & yume bukser

1225,00 NOK 2450,00 NOK
SKU
13454
Spring / Summer 2023
SKU: 13454
Gratis levering
Henting i butikk klikk & hent
Alle priser er inkl. toll og moms
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Bukser med brede ben og et vakkert, abstrakt blomstermønster. De er superelegante og veldig behagelige å ha på seg. Dersom du matcher dem med Hazy & Yume-blusen, har du et stilsikkert sett som kan brukes både til hverdags og en kveld på byen.
Modellen på bildet er 174 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 89 cm.
50% RAMIE 50% BOMULL
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

RAMIE

Ramie er en naturfiber, som også kaldes østens hør. Ramie er et eksklusivt naturmateriale, der udvindes fra plantens stængel, som har usædvanligt lange og fine fibre. Disse stærke fibre er smidigere og blødere end hør, hvilket gør ramie behageligt at have på. Ramie krøller mindre end hør og holder glansen efter vask, de mange gode egenskaber gør ramie velegnet til beklædning.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • Brede ben
  • Elastikk i midjen
  • Abstrakt blomstermønster
  • Myk bomullskvalitet
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 232-2339-4168

FRAKT
Gratis levering.
Alle oppgitte priser for varer, leveringskostnader og andre utgifter er inklusiv skatter og avgifter.

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer