Product was successfully added to your shopping cart.
NO / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

INGEN ETTERFØLGENDE OPPKREVNINGER, ALLE PRISER INKL. TOLL OG MOMS - GRATIS LEVERING

Video
-30%

HIMALAYAN POPPY FSC SKJORTEKJOLE

Regular Price: kr 2 950,00

Special Price kr 2 065,00

Sizeguide >

BKR ID 222-2285-3701    Item no.: 12941
Design kolleksjon: SPRING / SUMMER 2022
 
 
 
  • 1 Vælg farve først
  • 2 Vælg farve først
  • 3 Vælg farve først
 

* Required Fields


Levering 3-6 arbejdsdage

Alle priser er inkl. Told og Moms

GRATIS LEVERING

Details

Lang skjortekjole som gir den vakreste fasongen. Kjolen har lange raglanermer, skjortekrage og sidelommer. Den har en gjennomgående lukking med perlemorknapper og er beskåret i midjen, som har en flatterende effekt over magen. Nederst er kjolen lett avrundet, så det dannes en splitt i sidene. Den myke viskosekvaliteten gjør kjolen lett og luftig å ha på seg. Det overdimensjonerte blomstertrykket med valmuer i flotte, matchende farger skaper blikkfang og en vakker grafisk effekt.

Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse 1

Full lengde foran i størrelse 1, ca. 128 cm.
VASK PÅ 30° FINVASK
100% VISCOSE (FSC MIX 70%)
FSC VISKOSE

Viskose er en naturlig fiber som har god holdbarhet og er biologisk nedbrytbar. Klær i viskose er behagelige å ha på seg, selv på varme dager. Dette er et FSC®-sertifisert viskoseprodukt som er din garanti for at viskosens trefibre kommer fra ansvarlig drevne skoger, og at vi dermed bidrar til å sikre ordentlige arbeidsvilkår både i skogen og i produksjonen. I tillegg sikrer FSC®-sertifisert viskose for at skogen forblir i balanse, at vi ivaretar det biologiske mangfoldet og beskytter vannløp, bekker og innsjøer, som til syvende og sist sikrer bedre drikkevann.

MILJØANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her