default

Get a quote

Min handlekurv
Gratis levering - alle priser inkl. toll og moms

Magic stretch bukser med splitt lengde a

600,00 NOK 1200,00 NOK
SKU
13120
Autumn / winter 2022
SKU: 13120
Gratis levering
Henting i butikk klikk & hent
Alle priser er inkl. toll og moms
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
En svært populær basisbukse med tettsittende passform og stretch, noe som sikrer god bevegelsesfrihet. Buksens brede linning kan trekkes opp over magen eller brettes ned til normal høyde ved midjen. Denne effekten gjør buksen utrolig behagelig å bruke.
Modellen på bildet er 176 cm og iført størrelse S.
71% VISCOSE 26% POLYAMID 3% ELASTAN
POLYAMID

Polyamid, kendes også under navnet nylon, er en syntetiskfiber med en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyamid bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Kvaliteten polyamid har særdeles god slidstyrke, holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

VISKOSE

Viskose er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig og i familie med cupro, modal og lyocell. Ofte bruges viskose som et alternativ til silke, da med viskosens fiberfinhed kan opnå samme lethed som silke. Viskose har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har viskosen en god absorberingsevne, som gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • Tettsittende passform
  • Liten splitt nederst på buksebenet
  • Bred linning som kan brettes opp og ned.
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 226-2291-0117

FRAKT
Gratis levering.
Alle oppgitte priser for varer, leveringskostnader og andre utgifter er inklusiv skatter og avgifter.

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer