default

Get a quote

Min handlekurv
Gratis levering - alle priser inkl. toll og moms

MERINO MIX BLUSE

1950,00 NOK
SKU
12739
AUTUMN / WINTER 2021
SKU: 12739
Gratis levering
Henting i butikk klikk & hent
Alle priser er inkl. toll og moms
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Løstsittende strikket bluse med loddrette volanger på både kropp og ermer, noe som skaper en flatterende silhuett. Blusen har båthals og et enkelt snitt. Den er lun og behagelig myk takket være blandingen av ekstra fin merinoull og bomull.
Full lengde foran i størrelse S, ca. 54 cm.
Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S
55% EKSTRA FIN MERINO 45% BOMULL
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

MERINOULL

Merinoull kommer fra merinosauen, som gir en svært myk ull. Ullen fra merinosauen er kjent for å ha finere fibre enn ullen til de fleste andre sauearter, og klør derfor ikke på samme måte som en grovere ull. Merinofibrene er svært krusete, noe som gjør det mulig å oppnå lette, luftige, pustende og slitesterke produkter som ikke krøller. Merinoull har en utmerket absorberings- og isolasjonsevne, som er som skapt fra naturen til å oppfylle bekledningsformål. Sugeevnen gjør at ullen kan absorbere opptil ca. 35 % fuktighet – uten å føles fuktig. Merinoullens isolasjonsevne gir klærne god komfort og naturlig beskyttelse, og er derfor egnet til bekledning hele året.

VASK PÅ 30° ULLPROGRAM
BKR ID: 217-1047-3512

FRAKT
Gratis levering.
Alle oppgitte priser for varer, leveringskostnader og andre utgifter er inklusiv skatter og avgifter.

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer