Min handlekurv
Gratis levering - alle priser inkl. toll og moms

Nami seersucker top

850,00 NOK 1700,00 NOK
SKU
13500
High Summer 2023
SKU: 13500
Gratis levering
Henting i butikk klikk & hent
Alle priser er inkl. toll og moms
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Enkel topp med volangeffekt nederst, noe som gir en flott silhuett. En veldig anvendelig topp som er god til varme dager, men også de kjøligere dagene med en tettsittende bluse under. Kombiner toppen med de matchende Nami Seersucker-buksene, og du har et kult og avslappet sommerantrekk.
Modellen på bildet er 177 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 54 cm.
40% POLYESTER 32% BOMULL 28% RAYON
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

POLYESTER

Polyester er en syntetiskfiber, som har en rigtig god holdbarhed. I produktionen af polyester bruges der langt mindre vand og ingen pesticider i modsætning til fremstilling af bomuld. Polyester holder farven fremragende, tørrer hurtigt og krøller minimalt.

RAYON

Rayon er et andet navn for viskose, forskellen er at rayon fibre er kortere end viskose fibre. Rayon er en regenereret træfiber, som er naturligt nedbrydelig. Ofte bruges rayon som et alternativ til silke, da fiberfinheden kan opnå samme lethed som silke. Rayon har en god holdbarhed og holder farven bedre end bomuld. Derudover har rayon samme gode absorberingsevne som viskose hvilket gør tøjet behageligt at have på, på varme dage.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • Stroppetopp
  • Bred volang nederst
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 233-2344-4214

FRAKT
Gratis levering.
Alle oppgitte priser for varer, leveringskostnader og andre utgifter er inklusiv skatter og avgifter.

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer