Product was successfully added to your shopping cart.
NO / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

INGEN ETTERFØLGENDE OPPKREVNINGER, ALLE PRISER INKL. TOLL OG MOMS - GRATIS LEVERING

Overdeler

Currently Shopping by:

 1. Produkttype: JAKKER
Farge
 1. Blå (2)
 2. Brun/Natur (4)
Size
 1. 1 (1)
 2. 2 (1)
 3. 3 (1)
 4. XS (8)
 5. S (8)
 6. M (8)
 7. L (8)
 8. XL (8)
 9. XXL (8)
Design kolleksjon
Set Ascending Direction

   

9 Item(s)

 1. Beaded linen KIMONO JAKKE

  Den lange kimonojakken er laget av 100 % lin, noe som gjør den både behagelig og luftig å ha på seg. Kimonoen har splitt i sidene og en lang krage. Style kimonoen med en kjole eller bare et par jeans til hverdagsantrekket.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 119 cm.

  Regular Price: kr 4 150,00

  Special Price kr 2 075,00

 2. KYOTO CREPE JAKKE

  Elegant kort jakke med diskret rutemønster og perlemorknapper. Kinakrage, vide trekvartlange ermer og et løstsittende snitt gir jakken et tydelig orientalsk preg. Den myke viskosekvaliteten gir et vakkert fall, og det er litt strekk i stoffet, som gir god bevegelighet.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 54 cm.

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 100,00

 3. FEATHER BRUSH BLAZER JAKKE

  Løstsittende jakke med jakkeslag, brede trekvartlange ermer og asymmetrisk lukking. Et elegant møte mellom en blazer og kimono. Mønsteret er laget som om det var det fjærlette strøket fra en japansk kalligrafipensel, og det bryter den svarte bakgrunnen på kunstnerisk vis. Bruk den over en kjole eller la den oppgradere en T-shirt og par et par jeans for et bohemsk hverdagsantrekk.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 2 800,00

  Special Price kr 1 400,00

 4. KYOTO CREPE BLAZER JAKKE

  Klassisk blazer med skreddersydd snitt med påsydde frontlommer og asymmetrisk jakkeslag som kan kneppes for å få en høy krage. Blazeren har en flatterende figursydd passform og en lett elastisk kvalitet som sikrer god bevegelighet. Dette er et godt basisplagg og fungerer også godt som en del av et sett med den matchende Kyoto Crepe-buksen. Blazeren har et diskret rutemønster.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 5. BLIXEN TENCEL SHACKET

  Denne løstsittende skjortejakken tilhører vårkolleksjonens Karen Blixen-inspirerte linje, som låner det beste fra den elegante forfatterens stil. Jakken er sydd i et fantastisk sandvasket naturfiberstoff, som gir et uformelt uttrykk. Den har skjortekrage, påsatte lommer og vide ermer. En klassisk jakke som kan brukes på utallige måter, f.eks. med en løstsittende bukse under eller åpen over en topp og jeans.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 94 cm.

  Regular Price: kr 2 800,00

  Special Price kr 1 400,00

 6. LAZY LINEN BLAZER JAKKE

  Løstsittende jakke med jakkeslag, sidelommer og asymmetrisk lukking med en enkelt knapp. Takket være den lett innsvingte fasongen og jakkens lengde, gir den kroppen en slank silhuett. Jakkens brede trekvartlange ermer har et tydelig orientalsk preg. Det enkle snittet gjør jakken til et allsidig basisplagg i garderoben. Bruk den over en kjole eller med en T-shirt og jeans for en stilren og avslappet look.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 7. KYOTO CREPE KIMONO JAKKE

  Lang kimonokåpe med tydelig orientalsk preg og diskret rutemønster. Den har kimonoens brede, trekvartlange ermer, sjalskrage med snitt og en stor påsydd frontlomme. Kåpen har ingen lukking, og når den brukes slik, skaper den en flatterende ramme rundt kroppen. Du kan også variere med et belte i midjen. Den myke viskosekvaliteten gjør kåpen er egnet til innendørs bruk. Bruk den til å oppgradere en enkel kjole eller en ensfarget buksedress til en bohemsk lag-på-lag-look.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse 1\r \r Full lengde foran i størrelse 1, ca. 118 cm.

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 8. BLEACH LINEN JAKKE

  Lang og romslig jakke med kinakrage og vide ermer. Den sender med sitt A-snitt en tydelig hilsen til tradisjonell japansk klesstil. Jakken er sydd i en herlig linkvalitet, som gir et avslappet uttrykk og gjør den lett og luftig å ha på seg. Den blekede effekten, som er plassert asymmetrisk på tvers av jakken, gjør den til et lite kunstverk som skaper blikkfang og gir stilen både et personlig og grafisk preg. Blekingen utføres for hånd, og hver jakke er derfor unik.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 104 cm.

  Regular Price: kr 3 950,00

  Special Price kr 1 975,00

 9. LAZY LINEN JAKKE

  Kort jakke som med sitt enkle snitt, passepoilerte lommer og kinakrage låner alt det beste fra den orientalske klesstilen. Jakken lukkes med perlemorknapper og er sydd i en herlig linkvalitet, som er behagelig og sval. En jakke som tilfører hverdagseleganse til enhver underdel. Kombinert den med den matchende ½Lazy Linen»-buksen for å få en avslappet og stilren look på samme tid.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

Set Ascending Direction

   

9 Item(s)