Product was successfully added to your shopping cart.
NO / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

INGEN ETTERFØLGENDE OPPKREVNINGER, ALLE PRISER INKL. TOLL OG MOMS - GRATIS LEVERING

Overdeler

Currently Shopping by:

 1. Produkttype: SKJORTER
Farge
 1. Blå (9)
 2. Brun/Natur (8)
 3. Röd (1)
Size
 1. 1 (1)
 2. 2 (1)
 3. 3 (1)
 4. XS (14)
 5. S (14)
 6. M (14)
 7. L (14)
 8. XL (14)
 9. XXL (14)
Design kolleksjon
Set Ascending Direction

   

15 Item(s)

 1. Yuzen paper print SKJORTE

  Bomullsskjorte med lange ermer. Skjorten har en knappelukking og en brettbar krage rundt halsen. Style skjorten med en løs bukse eller shorts.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 74 cm.

  Regular Price: kr 1 500,00

  Special Price kr 750,00

 2. ITAJIME SKJORTE

  Denne vakre skjorten med Itajime-mønsteret vil piffe opp ethvert antrekk. Skjorten er laget av lin og er derfor både komfortabel og luftig. Skjorten er løstsittende, har små splitter i sidene og knappelukking. Style skjorten med et matchende skjørt eller en løs bukse.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 54 cm.

  Regular Price: kr 2 450,00

  Special Price kr 1 225,00

 3. CORE COTTON SKJORTE

  Takket være kinakragen har denne klassiske skjorten en uformell vri som gjør den anvendelig både til jobb og til mer avslappede anledninger. Skjorten er sydd i en knitrende deilig bomullskvalitet, har lange ermer og gjennomgående lukking med perlemorknapper. En virkelig god basisskjorte å ha i garderoben.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.

  Regular Price: kr 1 450,00

  Special Price kr 725,00

 4. ATLAS JERSEY SKJORTE

  Enkel skjorte i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Skjorten har rund hals og gjennomgående lukking med perlemorknapper. Ermene er i full lengde og skjorten er lett avrundet nederst. En basisskjorte som kan inngå i mange kombinasjoner og brukes både dyttet ned i buksen og hengende løst utenpå.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 1 350,00

  Special Price kr 675,00

 5. CORE COTTON SKJORTEKJOLE

  Skjortekjole i knitrende deilig bomullskvalitet. Kjolen har en påsatt lomme på brystet og en ved hoften, en klassisk skjortekrage, vide ermer og gjennomgående lukking med perlemorknapper. Forstykket er lett avrundet. En svært allsidig kjole med fin beskjæring, som kan brukes med bare ben og sandaler på varme dager. Style den over et par løse bukser med mules for en avslappet bohemsk look.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse 1\r \r Full lengde foran i størrelse 1, ca. 108 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 6. GINGKO LEAVES SKJORTE JAKKE

  Japansk-inspirert skjortejakke i en herlig, myk viskosekvalitet som gir et vakkert, tungt fall. Skjortejakken lukkes med perlemorknapper, har lange ermer og store påsatte lommer. Jakken har et tydelig orientalsk preg takket være kinakragen og mønsteret, som er inspirert av bladene til det kinesiske ginkgotreet – også kalt tempeltreet.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 94 cm.

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 7. TIE DYE FSC SKJORTE

  Lang, løstsittende skjorte med kinakrage. Skjorten har lange ermer og gjennomgående lukking med perlemorknapper. Batikkmønsteret er håndlaget etter en japansk fargeteknikk kalt shibori. Hver kjole er derfor unik. Takket være skjortens lengde gir den en flott, slank fasong.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 84 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 8. CORE COTTON STORSKJORTE

  Klassisk skjorte med oversized fasong i en knitrende deilig bomullskvalitet. Skjorten har to lommer på brystet, mansjetter på de lange ermene og splitter nederst, noe som gjør designet lett og gir god bevegelighet. Skjorten er utstyrt med perlemorknapper. Dette er et godt basisplagg i garderoben, og den flatterende lengden gjør at den kan brukes til å skape en fin lag-på-lag-look med en vest eller blazer over.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 82 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 950,00

 9. ATLAS JERSEY ERMELØS SKJORTE

  Enkel skjorte uten ermer i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Skjorten har en liten kinakrage, gjennomgående lukking med perlemorknapper, og den er lett avrundet nederst. En skjorte som kan inngå i mange kombinasjoner og brukes både dyttet ned i buksen og hengende løst utenpå. Bruk den med bare armer på varme dager og utenpå en langermet skjorte i kontrastfarge når det blir kjøligere.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 64 cm.

  Regular Price: kr 1 150,00

  Special Price kr 575,00

 10. CORE COTTON LANG SKJORTE

  Lang skjorte med kinakrage og lange ermer med vide, volanglignende mansjetter. Skjorten har en gjennomgående lukking med perlemorknapper og er lett avrundet nederst både foran og bak. Den er sydd i en knitrende deilig bomullskvalitet. En klassisk skjorte som samtidig er litt utenom det vanlige. Den kan tilføre en luksuriøs, herreaktiv touch til hverdagen så vel som til festlige anledninger. Bruk den f.eks. med et par vide bukser, eller style den med et skjørt med volum.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 80 cm.

  Regular Price: kr 1 750,00

  Special Price kr 875,00

 11. WASHI VOILE LANG SKJORTE

  Lang skjorte med kinakrage og lukking med perlemorknapper, som er satt sammen parvis for en fin dekorativ effekt. Skjorten er sydd i en tynn bomullskvalitet, som er litt gjennomsiktig. De lange ermene har brede mansjetter, og forstykket er avrundet nederst, noe som skaper en splitt i sidene, som gjør skjorten egnet til å ha utenpå buksen, eventuelt med en blazer over for en lag-på-lag-look. Bruk den også over en topp med sammen med jeans, eller på stranden med badetøy under.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 89 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 950,00

 12. LOTUS KIMONO

  Kort kimono i autentisk orientalsk snitt. Den har de karakteristiske firkantede, vide kimonoermene og et langt stykke ved underarmen. Kimonoen har sidelommer og lukkes med to snorer. Den er sydd i en myk viskosekvalitet, som gjør kimonoen lett og luftig å ha på seg. Mønsteret er inspirert av den indiske lotusen, Indias nasjonalblomst, og det gir kimonoen et elegant grafisk uttrykk. Bruk den til å oppgradere en enkel, svart kjole eller en ensfarget buksedress for en bohemsk look. \r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 89 cm.

  Regular Price: kr 3 300,00

  Special Price kr 1 650,00

 13. INK STAIN STORSKJORTE

  Klassisk skjorte med oversized fasong i en knitrende herlig bomullskvalitet. Skjorten har to lommer på brystet, mansjetter på ermene og splitter nederst, noe som gjør designet lett og gir god bevegelighet. Skjorten lukkes med perlemorknapper. Trykket foran ser ut som om en kunstner har svingt en dryppende malepensel vilkårlig over skjorten. Et oppsiktsvekkende innslag i garderoben, som gir ethvert antrekk et personlig preg.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 82 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 14. WATER & INK FSC SKJORTE

  Skjorte med oversized fasong i deilig myk rayonkvalitet. Skjorten er lett avrundet foran, noe som gir en letthet til designet og gjør skjorten egnet til å utenpå buksene. Skjorten er utstyrt med perlemorknapper, og det batikkfargede mønsteret gir den et bohemsk og kunstnerisk uttrykk. Bruk skjorten til å skape en fin lag-på-lag-look med en vest eller blazer over. Du kan også style den med den matchende ½Water & Ink»-buksen for en gjennomført stil.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.

  Regular Price: kr 1 750,00

  Special Price kr 875,00

 15. AIRY LINEN SKJORTE

  Klassisk skjorte i fantastisk linkvalitet som gir et avslappet uttrykk og gjør skjorten lett og luftig å ha på seg. Skjorten har klassisk skjortekrage, lukkes med perlemorknapper, og den er litt avrundet nederst, så den er både stilig dyttet ned i buksen og når den henger løst utenpå.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 74 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

Set Ascending Direction

   

15 Item(s)