Product was successfully added to your shopping cart.
NO / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

INGEN ETTERFØLGENDE OPPKREVNINGER, ALLE PRISER INKL. TOLL OG MOMS - GRATIS LEVERING

Overdeler

Farge
 1. Blå (42)
 2. Brun/Natur (24)
 3. Gul (31)
 4. Röd (7)
Size
 1. 1 (12)
 2. 2 (12)
 3. 3 (11)
 4. ONE SIZE (12)
 5. XS (119)
 6. S (119)
 7. M (119)
 8. L (119)
 9. XL (117)
 10. XXL (116)
Produkttype
 1. BLUSER (62)
 2. CARDIGANS (4)
 3. FRAKKER (2)
 4. JAKKER (20)
 5. KJOLER (3)
 6. SKJORTER (24)
 7. T-SHIRTS (3)
 8. TILBEHØR (13)
 9. TUNIKA (8)
Set Ascending Direction

   

143 Item(s)

 1. FEATHER DOWN JAKKE

  Eksklusiv dunjakke i en myk, nesten vektløs kvalitet. Jakken lukkes med trykknapper. Snittet er romslig og ermene vide, noe som gjør jakken både tykk og varm og samtidig elegant. En fin tolkning av den klassiske dunjakken. Takket være dens letthet kan jakken brukes som overgangsjakke på kjøligere vårdager.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 90 cm.

  Regular Price: kr 3 550,00

  Special Price kr 2 485,00

 2. FEATHER DOWN KORT JAKKE

  Eksklusiv, kort dunjakke i en myk, nesten vektløs kvalitet. Jakken har sjalkrage og lukkes med store trykknapper. En fin tolkning av den klassiske dunjakken. Takket være dens letthet kan jakken brukes som overgangsjakke på kjøligere vårdager.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 57 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 645,00

 3. ATLAS JERSEY

  En kortermet T-skjorte blir ikke enklere eller mer behagelig enn dette. T-skjorten er laget av en elastisk og myk blanding av TENCEL« / økologisk bomull i toppkvalitet. Du kan style den med hæler for en kul look, eller ½keep it simple». Her er T-skjorten som kan gjøre alt.\r \r \r \r Modellen på bildet er 179 cm og iført størrelse S
 4. KRAKA SILK

  Vakker og tidløs BITTE KAI RAND-klassiker i ren silke. Den gjennomsiktige silkemeshen i tettsittende kvalitet gir stilen en elegant og feminin passform. Bruk den for eksempel over en topp. Den kan både styles til jobb og fest.\r \r \r \r Modellen på bildet er 179 cm og iført størrelse S
 5. LOGO PIMA COTTON

  Enkel kortermet T-skjorte i pimabomull av høy kvalitet med mye stretch, noe som gjør den behagelig å ha på seg. T-skjorten har en tettsittende og feminin passform. Teksten ½BITTE KAI RAND 1981» er trykket på brystet. Et trygt valg til basisgarderoben.\r \r \r \r Modellen på bildet er 179 cm og iført størrelse S
 6. SYMBOL JERSEY

  Denne slip in-kjolen er et praktisk basisplagg som er spesielt godt egnet under en gjennomsiktig kjole. Kjolen er laget av jersey med mye stretch og er behagelig å ha på seg. Derfor kan den med fordel også brukes som nattkjole eller sommerkjole. Den feminine silhuetten fremheves av de smale stroppene, det brede fallet nederst og et søtt brodert hjerte på brystet.\r \r \r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 550,00

  Special Price kr 275,00

 7. SYMBOL JERSEY

  Den helt uunnværlige basistoppen som enhver garderobe bør ha i basisfarger. Uttrykket er enkelt og feminint med smale stropper og et fint, brodert hjerte på brystet. Perfekt å ha på under en gjennomsiktig bluse.\r \r \r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 400,00

  Special Price kr 200,00

 8. POPEYE JERSEY

  Mykt, miljøvennlig TENCEL« og bomull gir denne basisblusen med lange ermer en behagelig elastisk kvalitet. Den har tettsittende passform og er skreddersydd i livet, noe som gir den en feminin silhuett. Blusen er designet med enkle horisontale striper.\r \r \r \r Modellen på bildet er 179 cm og iført størrelse S
 9. COLUMN JERSEY

  Muligens den mest komfortable T-skjorten med korte ermer fra BITTE KAI RAND, i mykt og elastisk jerseystoff. COLUMN JERSEY-skjorten er designet som et 2-i-1-plagg. Ved å vende på T-skjorten kan du selv bestemme om du vil ha en høy eller dyp utringning.\r \r \r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 600,00

  Special Price kr 300,00

 10. COLUMN JERSEY

  Du får to stiler i Ún med T-skjorten COLUMN JERSEY med trekvartlanger ermer. T-skjorten er vendbar, så du bestemmer selv om du vil ha en høy eller dyp utringning. Den er laget av herlig jerseystoff, noe som gjør den utrolig behagelig å ha på seg.\r \r \r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 750,00

  Special Price kr 375,00

 11. Regular Price: kr 900,00

  Special Price kr 450,00

 12. WATER & INK FSC SKJORTE

  Skjorte med oversized fasong i deilig myk rayonkvalitet. Skjorten er lett avrundet foran, noe som gir en letthet til designet og gjør skjorten egnet til å utenpå buksene. Skjorten er utstyrt med perlemorknapper, og det batikkfargede mønsteret gir den et bohemsk og kunstnerisk uttrykk. Bruk skjorten til å skape en fin lag-på-lag-look med en vest eller blazer over. Du kan også style den med den matchende ½Water & Ink»-buksen for en gjennomført stil.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.

  Regular Price: kr 1 750,00

  Special Price kr 1 050,00

 13. GINGKO LEAVES SKJORTE JAKKE

  Japansk-inspirert skjortejakke i en herlig, myk viskosekvalitet som gir et vakkert, tungt fall. Skjortejakken lukkes med perlemorknapper, har lange ermer og store påsatte lommer. Jakken har et tydelig orientalsk preg takket være kinakragen og mønsteret, som er inspirert av bladene til det kinesiske ginkgotreet – også kalt tempeltreet.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 94 cm.

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 750,00

 14. GINGKO LEAVES BLUSE

  Enkel bluse utført i en lett viskosekvalitet, som faller mykt om kroppen. Blusen har lange ermer og en gjennomgående lukking med perlemorknapper. Et godt basisplagg i garderoben, som kan kombineres med alle slags bukser og skjørt. Blusen kan også brukes åpen som en cardigan. Mønsteret er inspirert av bladene til det kinesiske ginkgotreet – også kalt tempeltreet. Det tilfører et elegant grafisk uttrykk til blusen.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 365,00

 15. WASHI VOILE LANG SKJORTE

  Lang skjorte med kinakrage og lukking med perlemorknapper, som er satt sammen parvis for en fin dekorativ effekt. Skjorten er sydd i en tynn bomullskvalitet, som er litt gjennomsiktig. De lange ermene har brede mansjetter, og forstykket er avrundet nederst, noe som skaper en splitt i sidene, som gjør skjorten egnet til å ha utenpå buksen, eventuelt med en blazer over for en lag-på-lag-look. Bruk den også over en topp med sammen med jeans, eller på stranden med badetøy under.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 89 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 330,00

 16. ATLAS JERSEY SKJORTE

  Enkel skjorte i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Skjorten har rund hals og gjennomgående lukking med perlemorknapper. Ermene er i full lengde og skjorten er lett avrundet nederst. En basisskjorte som kan inngå i mange kombinasjoner og brukes både dyttet ned i buksen og hengende løst utenpå.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 1 350,00

  Special Price kr 945,00

 17. ATLAS JERSEY ERMELØS SKJORTE

  Enkel skjorte uten ermer i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Skjorten har en liten kinakrage, gjennomgående lukking med perlemorknapper, og den er lett avrundet nederst. En skjorte som kan inngå i mange kombinasjoner og brukes både dyttet ned i buksen og hengende løst utenpå. Bruk den med bare armer på varme dager og utenpå en langermet skjorte i kontrastfarge når det blir kjøligere.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 64 cm.

  Regular Price: kr 1 150,00

  Special Price kr 805,00

 18. ATLAS JERSEY BLUSE

  Elegant og tettsittende bluse med båthals i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Blusen har trekvartlange ermer og en lett skreddersydd passform. En ordenlig kledelig basisbluse som kan inngå i mange kombinasjoner. Den er perfekt for trekvartlange nikkers og flate sandaler. Style det med et pent skjørt til festlige anledninger.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 47 cm.

  Regular Price: kr 875,00

  Special Price kr 612,50

 19. GLOBE RIB T-SHIRT

  Ribbestrikket T-shirt i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Stoffet inneholder stretch, noe som gir god passform og bevegelighet. T-skjorten er et svært allsidig basisplagg i garderoben, og den bevarer passformen sin vask etter vask.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.
 20. GLOBE RIB BLUSE MED 3/4 ERME

  Ribbestrikket bluse i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Stoffet inneholder stretch, noe som gir god passform og bevegelighet. Blusen har et feminint retro-uttrykk takket være båthalsen og de trekvartlange ermene.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.
 21. GLOBE RIB SINGLET KJOLE

  Ribbestrikket tankkjole i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Stoffet inneholder stretch, noe som gir god passform og bevegelighet. T-skjorten er et svært allsidig basisplagg i garderoben, og den bevarer passformen sin vask etter vask. Bruk den f.eks. under gjennomsiktige kjoler som ½Washi Voile»-kjolen eller med en åpen oversized skjorte over.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 99 cm.
 22. BLOOM KNIT HETTEGENSER

  Finstrikket hoodie med splitt i sidene og frontlommer. Den er løstsittende og hetten er voluminøs. Hettegenseren er så lang at den kan brukes både som genser og som kjole. Skap en lekker hverdagslook ved å kombinere den med jeans og hvite sneakers, eller bruk den med bare ben og sandaler.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 89 cm.

  Regular Price: kr 2 450,00

  Special Price kr 1 470,00

 23. BLOOM KNIT TUNIKA

  Finstrikket tunika med korte ermer, V-hals og splitt foran. Tunikaen er løstsittende med en behagelig passform. Skap en lekker hverdagslook ved å kombinere den med jeans og hvite sneakers, eller lag et ton-i-ton-antrekk ved å style den med løse bukser i samme nyanse.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 89 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 170,00

 24. BLOOM KNIT BLUSE MED 3/4 ERME

  Strikket bluse med båthals og en loddrett, bred ribb som følger kroppens former på en flatterende måte. Blusen har løstsittende trekvartlange ermer. En svært allsidig basisbluse som fungerer godt til jeans eller ensfargede, løse bukser. Bruk den også under en åpen oversized skjorte eller blazer.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 55 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 140,00

 25. BLOOM KNIT STRIPETE BLUSE

  Denne enkle, finstrikkede blusen med smale striper er et svært allsidig basisplagg i garderoben, og den bevarer passformen vask etter vask. Blusen har lange ermer, V-hals og følger vakkert kroppens former. De diskrete stripene gjør blusen perfekt til antrekk hvor du blander mønstre med andre trykk.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 170,00

 26. SHIBORI KNIT ASYMMETRISK BLUSE

  Finstrikket bluse med asymmetrisk snitt som gir en nærmest skulpturell effekt. Blusen har batikkmønster på ermene og det asymmetriske stykket, som er håndlaget etter en japansk fargeteknikk kalt shibori. Hver bluse er derfor unik.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 76 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 330,00

 27. CORE COTTON STORSKJORTE

  Klassisk skjorte med oversized fasong i en knitrende deilig bomullskvalitet. Skjorten har to lommer på brystet, mansjetter på de lange ermene og splitter nederst, noe som gjør designet lett og gir god bevegelighet. Skjorten er utstyrt med perlemorknapper. Dette er et godt basisplagg i garderoben, og den flatterende lengden gjør at den kan brukes til å skape en fin lag-på-lag-look med en vest eller blazer over.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 82 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 140,00

 28. CORE COTTON SKJORTE

  Takket være kinakragen har denne klassiske skjorten en uformell vri som gjør den anvendelig både til jobb og til mer avslappede anledninger. Skjorten er sydd i en knitrende deilig bomullskvalitet, har lange ermer og gjennomgående lukking med perlemorknapper. En virkelig god basisskjorte å ha i garderoben.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.

  Regular Price: kr 1 450,00

  Special Price kr 870,00

 29. CORE COTTON LANG SKJORTE

  Lang skjorte med kinakrage og lange ermer med vide, volanglignende mansjetter. Skjorten har en gjennomgående lukking med perlemorknapper og er lett avrundet nederst både foran og bak. Den er sydd i en knitrende deilig bomullskvalitet. En klassisk skjorte som samtidig er litt utenom det vanlige. Den kan tilføre en luksuriøs, herreaktiv touch til hverdagen så vel som til festlige anledninger. Bruk den f.eks. med et par vide bukser, eller style den med et skjørt med volum.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 80 cm.

  Regular Price: kr 1 750,00

  Special Price kr 1 050,00

 30. WINTER LEAVES SKJORTE

  Skjorte sydd i en myk viskosekvalitet som har et vakkert, tungt fall. Skjorten har lange ermer med mansjetter og en gjennomgående lukking med perlemorsknapper. For- og bakstykket er avrundet nederst, noe som gir en letthet til designet. Det stramme, grafiske trykket er inspirert av skyggenes lek med vinterblader og gir en flott effekt når skjorten titter frem under en genser eller cardigan. Den er også perfekt å bruke til en mønstermiks med en prikkete eller stripete underdel.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 69 cm.

  Regular Price: kr 1 850,00

  Special Price kr 925,00

 31. WINTER BLOOM SKJORTE

  Japansk inspirert skjortejakke i en deilig, myk viskosekvalitet som har et vakkert, tungt fall. Skjorten har en gjennomgående lukking med perlemorsknapper og store påsydde lommer. Kinakragen og den vide passformen gir skjorten et tydelig orientalsk preg, noe som understrekes av det iøynefallende blomstermotivet.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 32. FLORAL JACQUARD JAKKE

  Kort, figursydd jakke med kinakrage og knappelukking. Snittet er enkelt og orientalsk inspirert, noe som understrekes av det jacquardvevde stoffet med diskret blomstermotiv.Stoffet inneholder stretch, noe som sikrer god bevegelsesfrihet. Jakken vil tilføre hverdagseleganse til enhver underdel. Kombiner med den matchende Floral Jacquard-buksen for et stilrent antrekk. \r \r Tettsittende bukse med bred linning, noe som gjør at den sitter pent over magen. Det er splitt nederst på buksebenet, noe som gir et lite sving. Buksen er laget i et orientalsk inspirert jacquardvevd stoff med diskret blomstermotiv, som at den egner seg til bruk både til hverdag og fest. Skap en enkel look ved å style den med en knitrende hvit skjorte, eller bruk den med Flo

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 100,00

 33. FOIL FLOWER KIMONO JAKKE

  Lang kimono i et autentisk orientalsk snitt. Den har de karakteristiske firkantede, vide kimonoermene, åpning ved armhulen og et løst stykke ved underarmen. Kimonoen har sidelommer og beltelukking. Den er sydd i en fantastisk linkvalitet, og trykket med de store metalliske blomstermotivene gir en fin dramatisk effekt. Bruk kimonoen til å oppgradere en enkel, svart kjole eller en ensfarget buksedrakt til et bohemsk festantrekk. Eller skap en flott mønstermiks ved å style den med en blomstrete ell\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 129 cm.

  Regular Price: kr 3 550,00

  Special Price kr 1 775,00

 34. FUYU JERSEY HETTEGENSER

  Løstsittende hettegenser i en kraftig jerseykvalitet med tencel og ull, som gir en perfekt passform og varmer godt på kroppen. De vide ermene, det avrundede forstykket og den ekstra lengden bak gir genseren en kledelig oversize-look. Bruk den med alle slags bukser og underdeler. Skap en annerledes og tøff festlook ved å style den med et voluminøst, skinnende skjørt. \r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 35. BLOOM KNIT BLUSE

  Finstrikket genser med svarte og hvite striper. Genseren er langermet og har rund hals. En svært anvendelig basisgenser. Bruk den under en cardigan, kimono eller blazer for å skape en lag-på-lag-look. Eller style den med et skjørt for en festlook utenom det vanlige.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 61 cm.

  Regular Price: kr 1 450,00

  Special Price kr 725,00

 36. BLOOM KNIT BLUSE MED KRAGE

  Finstrikket genser med rynket volangkrage og mansjetter i bomullskanvas. Mansjettene går et stykke utover håndleddet og skaper sammen med kragen en elegant effekt, både når genseren brukes alene eller under en cardigan, blazer eller annen overdel hvor volangene kan titte frem.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 37. GAMINE KNIT BLUSE

  Stickad tröja dekorerad med stora paljetter och pärlor, vilket gör den perfekt för att kasta glans över vardagsgarderoben eller som ett värmande inslag vid festliga tillfällen. Tröjan är ribbstickad i en mjuk bomulls- och ullblandning. Den har rund hals, lös passform och breda 3/4-långa ärmar.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 49 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 38. KYOTO CREPE BLAZER JAKKE

  Klassisk blazer med skreddersydd snitt med påsydde frontlommer og asymmetrisk jakkeslag som kan kneppes for å få en høy krage. Blazeren har en flatterende figursydd passform og en lett elastisk kvalitet som sikrer god bevegelighet. Dette er et godt basisplagg og fungerer også godt som en del av et sett med den matchende Kyoto Crepe-buksen. Blazeren har et diskret rutemønster.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 750,00

 39. KYOTO CREPE KIMONO JAKKE

  Lang kimonokåpe med tydelig orientalsk preg og diskret rutemønster. Den har kimonoens brede, trekvartlange ermer, sjalskrage med snitt og en stor påsydd frontlomme. Kåpen har ingen lukking, og når den brukes slik, skaper den en flatterende ramme rundt kroppen. Du kan også variere med et belte i midjen. Den myke viskosekvaliteten gjør kåpen er egnet til innendørs bruk. Bruk den til å oppgradere en enkel kjole eller en ensfarget buksedress til en bohemsk lag-på-lag-look.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse 1\r \r Full lengde foran i størrelse 1, ca. 118 cm.

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 750,00

 40. KYOTO CREPE JAKKE

  Elegant kort jakke med diskret rutemønster og perlemorknapper. Kinakrage, vide trekvartlange ermer og et løstsittende snitt gir jakken et tydelig orientalsk preg. Den myke viskosekvaliteten gir et vakkert fall, og det er litt strekk i stoffet, som gir god bevegelighet.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 54 cm.

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 540,00

 41. DIP DYE TUNIKA

  Lang tunika med enkelt snitt med rund hals, vide ermer og splitt i sidene. Tunikaen er laget i en herlig myk viskosekvalitet. Den organiske dip-dye-effekten er håndlaget, og derfor er hver tunika unik. Effekten gir tunikaen en lys overdel og en mørk underdel, som har en flatterende effekt på kroppens silhuett. Den lange lengden gjør at den kan brukes både som bluse og kjole. Kombiner den med sandaler, sneakers eller skap en luksuriøs bohemsk stil med løse bukser under og flate mules til.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse 1\r \r Full lengde foran i størrelse 1, ca. 98 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 645,00

 42. INK STAIN STORSKJORTE

  Klassisk skjorte med oversized fasong i en knitrende herlig bomullskvalitet. Skjorten har to lommer på brystet, mansjetter på ermene og splitter nederst, noe som gjør designet lett og gir god bevegelighet. Skjorten lukkes med perlemorknapper. Trykket foran ser ut som om en kunstner har svingt en dryppende malepensel vilkårlig over skjorten. Et oppsiktsvekkende innslag i garderoben, som gir ethvert antrekk et personlig preg.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 82 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 170,00

 43. CORE COTTON SKJORTEKJOLE

  Skjortekjole i knitrende deilig bomullskvalitet. Kjolen har en påsatt lomme på brystet og en ved hoften, en klassisk skjortekrage, vide ermer og gjennomgående lukking med perlemorknapper. Forstykket er lett avrundet. En svært allsidig kjole med fin beskjæring, som kan brukes med bare ben og sandaler på varme dager. Style den over et par løse bukser med mules for en avslappet bohemsk look.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse 1\r \r Full lengde foran i størrelse 1, ca. 108 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 170,00

 44. WINTER LEAVES SKJORTE JAKKE

  Japansk inspirert skjortejakke i en deilig, myk viskosekvalitet med et nydelig, tungt fall. Jakken er lett figursydd, og den har knappelukking fra topp til bunn med perlemorsknapper. Kinakragen og de brede ermene gir den et tydelig orientalsk preg, noe som understrekes av det stramme, grafiske trykket, som er inspirert av skyggenes lek med vinterblader. Style jakken med brede, enkle bukser eller et langt skjørt og tøffe støvler.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 45. SHIBORI KNIT LANG BLUSE

  Lang finstrikket bluse med båthals og løstsittende snitt. Batikkmønsteret på blusen er håndlaget etter en japansk fargeteknikk kalt shibori. Hver bluse er derfor unik. Lengden på blusen gir den en flott, slank silhuett.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse 1\r \r Full lengde foran i størrelse 1, ca. 78 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 330,00

 46. CHANGEANT LINEN TØRKLE

  Skjerf i fint lin. Det er farget med pastellnyanser, som mykt veksler mellom mørk og lys. En myk og herlig kvalitet. Skjerfet har frynser i endene.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse ONE SIZE\r \r 70 x 180 cm

  Regular Price: kr 1 150,00

  Special Price kr 805,00

 47. DIP DYE TØRKLE

  Skjerf i fint lin. Det er farget med en tie-dye-teknikk som gir myke overganger mellom fargene. En myk og herlig kvalitet. Skjerfet har frynser i endene.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse ONE SIZE\r \r 70 x 180 cm

  Regular Price: kr 1 150,00

  Special Price kr 805,00

 48. INK & BLOOM TØRKLE

  Skjerf i fin lin- og viskosekvalitet. Det er prydet med både batikkmønster og fargerike blomstermotiv. Et skjerf som vil lyse opp og gi dynamikk til ethvert antrekk.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse ONE SIZE\r \r 45 x 180 cm

  Regular Price: kr 1 150,00

  Special Price kr 805,00

 49. FEATHER BRUSH BLAZER JAKKE

  Løstsittende jakke med jakkeslag, brede trekvartlange ermer og asymmetrisk lukking. Et elegant møte mellom en blazer og kimono. Mønsteret er laget som om det var det fjærlette strøket fra en japansk kalligrafipensel, og det bryter den svarte bakgrunnen på kunstnerisk vis. Bruk den over en kjole eller la den oppgradere en T-shirt og par et par jeans for et bohemsk hverdagsantrekk.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 2 800,00

  Special Price kr 1 680,00

 50. Paper flower FSC SKJORTE

  Lang skjorte med korte ermer. Skjorten har kinakrage, knappelukking i den øverste delen av skjorten og splitt i sidene. Skjorten har en myk avrunding både foran og bak. Bruk den sammen med en matchende bukse eller et par jeans.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 94 cm.
 51. Paper flower FSC BLUSE

  Kort bluse med trekvartlange ermer. Blusen er løs og ledig, og passer perfekt til en bukse med et matchende papirblomstertrykk, eller til et par jeans.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 6 cm.
 52. Scribble collage BLUSE

  Bluse med V-hals og et fantastisk scribble collage-mønster. Blusen har brede trekvartlange ermer og knappelukking. Passformen er løstsittende, og blusen passer perfekt til en matchende shorts, en løs bukse eller jeans.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 64 cm.
 53. Yuzen paper print SKJORTE

  Bomullsskjorte med lange ermer. Skjorten har en knappelukking og en brettbar krage rundt halsen. Style skjorten med en løs bukse eller shorts.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 74 cm.
 54. ITAJIME SKJORTE

  Denne vakre skjorten med Itajime-mønsteret vil piffe opp ethvert antrekk. Skjorten er laget av lin og er derfor både komfortabel og luftig. Skjorten er løstsittende, har små splitter i sidene og knappelukking. Style skjorten med et matchende skjørt eller en løs bukse.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 54 cm.
 55. Core cotton SKJORTE

  Kort, figursydd skjorte med knappelukking. Den figursydde formen gir en fin og slank silhuett. Skjorten har vide ermer som skaper en stilig look. Bruk den sammen med en løs bukse eller et langt skjørt.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.
 56. Ginwashi Silk Blend BLUSE

  En nydelig bluse i en blanding av bomull og silke, som gir et elegant og klassisk utseende. Blusen har en stor, brettet krage som gir en stilren look med en vri. Blusen er kort med vide ermer samt en påsydd lomme nederst. Passer utmerket til en løstsittende bukse eller skjørt.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.
 57. Ginwashi Silk Blend SKJORTE

  Kort skjorte med omslagseffekt og knappelukking. Skjorten har en brettbar krage og vide ermer, som skaper et moderne uttrykk. Den er laget av en blanding av bomull og silke, som gir en elegant og klassisk look. Style den med en klassisk dressbukse eller en shorts til sommeren.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.
 58. Flower Fil Coupe SKJORTE

  Kort skjorte med kinakrage. Skjorten har en knappelukking og er lett innsvingt i midjen for å skape en fin silhuett. Skjorten kan styles med et matchende skjørt eller en løs bukse.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.
 59. Beaded linen KIMONO JAKKE

  Den lange kimonojakken er laget av 100 % lin, noe som gjør den både behagelig og luftig å ha på seg. Kimonoen har splitt i sidene og en lang krage. Style kimonoen med en kjole eller bare et par jeans til hverdagsantrekket.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 119 cm.
 60. HEATHER KNIT ASYMMETRISK BLUSE

  Strikket bluse med asymmetrisk snitt og spenne i den ene siden. Blusen har rund hals og lange ermer. Den følger vakkert kroppens former, og den asymmetriske effekten skaper en spiss nederst, som gir en slank silhuett. Blusen er laget av en fantastisk bomullsblanding, som er svært behagelig å ha på seg.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 645,00

 61. HEATHER KNIT KORT BLUSE

  Kort strikket bluse med lav høyhals og vide, trekvartlange ermer. Blusen er laget av en fantastisk behagelig bomullsblanding. En enkel og god basisbluse som kan brukes til så godt som enhver underdel.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 49 cm.

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 540,00

 62. LUXOR KNIT CARDIGAN

  Kort, strikket cardigan med bred ribb, høy hals og asymmetrisk glidelås. Cardiganen er laget av myk økologisk bomull og viskose. Den følger vakkert kroppens kurver og markerer midjen. Bruk cardiganen sammen med den matchende ½Luxor Knit»-buksen. Den kan også styles med mange andre underdeler og over en kjole.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 49 cm.

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 320,00

 63. SHIBORI KNIT BLUSE

  En enkel, finstrikket bluse med lange ermer og rund hals. Blusens enkle design brytes av det organiske batikkmønsteret, som er håndlaget etter en japansk fargeteknikk kalt shibori. Hver bluse er derfor unik. Et allsidig tilskudd til garderoben, som kan brukes alene eller lag-på-lag.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 90 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 330,00

 64. LAZY LINEN BLAZER JAKKE

  Løstsittende jakke med jakkeslag, sidelommer og asymmetrisk lukking med en enkelt knapp. Takket være den lett innsvingte fasongen og jakkens lengde, gir den kroppen en slank silhuett. Jakkens brede trekvartlange ermer har et tydelig orientalsk preg. Det enkle snittet gjør jakken til et allsidig basisplagg i garderoben. Bruk den over en kjole eller med en T-shirt og jeans for en stilren og avslappet look.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 750,00

 65. LAZY LINEN JAKKE

  Kort jakke som med sitt enkle snitt, passepoilerte lommer og kinakrage låner alt det beste fra den orientalske klesstilen. Jakken lukkes med perlemorknapper og er sydd i en herlig linkvalitet, som er behagelig og sval. En jakke som tilfører hverdagseleganse til enhver underdel. Kombinert den med den matchende ½Lazy Linen»-buksen for å få en avslappet og stilren look på samme tid.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 645,00

 66. BLIXEN TENCEL SHACKET

  Denne løstsittende skjortejakken tilhører vårkolleksjonens Karen Blixen-inspirerte linje, som låner det beste fra den elegante forfatterens stil. Jakken er sydd i et fantastisk sandvasket naturfiberstoff, som gir et uformelt uttrykk. Den har skjortekrage, påsatte lommer og vide ermer. En klassisk jakke som kan brukes på utallige måter, f.eks. med en løstsittende bukse under eller åpen over en topp og jeans.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 94 cm.

  Regular Price: kr 2 800,00

  Special Price kr 1 960,00

 67. BLIXEN TENCEL SKJORTE

  Kort, figurnær skjorte som tilhører vårkolleksjonens Karen Blixen-inspirerte linje, som låner det beste fra den elegante forfatterens stil. Skjorten er sydd i et fantastisk sandvasket naturfiberstoff, som gir et uformelt uttrykk. Den har jakkeslag, korte ermer og påsatte brystlommer. Lommene nederst er festet så de stikker ut over sømmen på skjorten. Det gir en flott, nesten skulpturell effekt.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 55 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 330,00

 68. BLEACH LINEN JAKKE

  Lang og romslig jakke med kinakrage og vide ermer. Den sender med sitt A-snitt en tydelig hilsen til tradisjonell japansk klesstil. Jakken er sydd i en herlig linkvalitet, som gir et avslappet uttrykk og gjør den lett og luftig å ha på seg. Den blekede effekten, som er plassert asymmetrisk på tvers av jakken, gjør den til et lite kunstverk som skaper blikkfang og gir stilen både et personlig og grafisk preg. Blekingen utføres for hånd, og hver jakke er derfor unik.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 104 cm.

  Regular Price: kr 3 950,00

  Special Price kr 2 370,00

 69. AIRY LINEN LANG JAKKE

  Vakkert beskåret lang kåpe, der med sin asymmetriske knappelukking og kinakrage er tydelig orientalsk inspirert. Kåpen har lange ermer og den er avrundet nederst, noe som gir en svært feminin fasong. Kåpen er åpen fra midjen og ned. Den er sydd i en fantastisk linkvalitet, som gjør den lett og luftig å ha på seg. Bruk den som en kåpe eller kjole med en tettsittende tanktop-kjole under. Eller style den med jeans og sandaler for en uformell bohemsk look.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 129 cm.

  Regular Price: kr 3 300,00

  Special Price kr 2 310,00

 70. AIRY LINEN SKJORTE

  Klassisk skjorte i fantastisk linkvalitet som gir et avslappet uttrykk og gjør skjorten lett og luftig å ha på seg. Skjorten har klassisk skjortekrage, lukkes med perlemorknapper, og den er litt avrundet nederst, så den er både stilig dyttet ned i buksen og når den henger løst utenpå.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 74 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 365,00

 71. HIMALAYAN POPPY FSC TUNIKA

  Løstsittende tunika i et enkelt snitt med korte ermer og kinakrage. Tunikaen har gjennomgående lukking med perlemorknapper. Den myke viskosekvaliteten gjør tunikaen lett og luftig å ha på seg. Det overdimensjonerte blomstertrykket med valmuer i flotte, matchende farger skaper blikkfang og en vakker grafisk effekt.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse 1\r \r Full lengde foran i størrelse 1, ca. 78 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 365,00

 72. HIMALAYAN POPPY FSC SKJORTEBLUSE

  Lett innsvingt skjorte med jakkeslag og lange ermer. Skjorten har en gjennomgående lukking med perlemorknapper og er lett avrundet nederst, så den kan brukes på utsiden av buksen. Den myke viskosekvaliteten gjør skjorten lett og luftig å ha på seg, Det overdimensjonerte blomstertrykket med valmuer i flotte, matchende farger skaper blikkfang og en vakker grafisk effekt.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 70 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 330,00

 73. TIE DYE FSC SKJORTE

  Lang, løstsittende skjorte med kinakrage. Skjorten har lange ermer og gjennomgående lukking med perlemorknapper. Batikkmønsteret er håndlaget etter en japansk fargeteknikk kalt shibori. Hver kjole er derfor unik. Takket være skjortens lengde gir den en flott, slank fasong.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 84 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 365,00

 74. LOTUS KIMONO

  Kort kimono i autentisk orientalsk snitt. Den har de karakteristiske firkantede, vide kimonoermene og et langt stykke ved underarmen. Kimonoen har sidelommer og lukkes med to snorer. Den er sydd i en myk viskosekvalitet, som gjør kimonoen lett og luftig å ha på seg. Mønsteret er inspirert av den indiske lotusen, Indias nasjonalblomst, og det gir kimonoen et elegant grafisk uttrykk. Bruk den til å oppgradere en enkel, svart kjole eller en ensfarget buksedress for en bohemsk look. \r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 89 cm.

  Regular Price: kr 3 300,00

  Special Price kr 2 310,00

 75. LUXOR KNIT LANG BLUSE

  Lang, strikket bluse med bred ribb og lav polohals. Blusen er løstsittende og har vide, middels store ermer. Den er laget av økologisk bomull og viskose, som faller mykt om kroppen. Når den brede ribben følger kroppens kurver, skapes en vakker effekt. Bruk blusen som en del av et sett sammen med den matchende ½Luxor Knit»-buksen. Den fungerer også utmerket alene, f.eks. med jeans eller en løstsittende bukse i kontrastfarge.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 170,00

 76. LUXOR KNIT BLUSE

  Kort, strikket bluse med bred ribb og båthals. Blusen er løstsittende og har vide, trekvartlange ermer. Den er laget av økologisk bomull og viskose, som faller mykt om kroppen. Når den brede ribben følger kroppens kurver, skapes en vakker effekt. Bruk blusen som en del av et sett sammen med den matchende ½Luxor Knit»-buksen. Den fungerer også utmerket alene, f.eks. med jeans eller en løstsittende bukse i kontrastfarge.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 140,00

 77. Beaded linen VEST

  Kort vest med knappelukking. Vesten har et vakkert sort blomstermønster, som gjør den både enkel og uttrykksfull på samme tid. Style den med en skjorte under eller med en kjole.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 56 cm.
 78. KUMOTTA CUPRO LANG JAKKE

  Lang innejakke i en lekker, myk cupro-kvalitet med et vakkert, tungt fall. Jakken har jakkeslag og sidelommer. Den er designet for å være åpen og har ingen lukking. Jakkens lange linjer danner en flatterende ramme rundt kroppen. Bruk den som et bohemsk alternativ til en cardigan eller blazer.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 119 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 3 950,00

  Special Price kr 1 975,00

 79. JUBILEE COTTON LANGERMET T-SHIRT

  Bitte Kai Rand feirer 40-årsjubileum i år. Og det markeres blant annet med denne langermede blusen, som er dekorert med jubileumslogoen på brystet. Blusen er enkel i design og er laget av det fine pimabomullet, som utmerker seg ved å være spesielt myk og bevare formen.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 66 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 875,00

  Special Price kr 437,50

 80. CLOUD CASHMERE POLOGENSER

  Denne strikkede polohalsen er supermyk og behagelig takket være kombinasjonen av kasjmir og resirkulert viskose. De brede ermene og den ekstra lengden bak gir blusen en kledelig oversize look.Det følger en kasjmirkam med genseren. Den kan brukes til å fjerne nupper, så blusen kan bevare sitt nye og rene utseende.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 54 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 4 750,00

  Special Price kr 2 375,00

 81. CLOUD CASHMERE LANG BLUSE

  Denne strikkede blusen med rund hals er supermyk og behagelig takket være kombinasjonen av kasjmir og resirkulert viskose. Den har ekstra lengde og er lett avrundet nederst med splitt i sidene, noe som gjør den egnet til å bruke som et lunt alternativ til en tunika.Det følger en kasjmirkam med blusen. Den kan brukes til å fjerne nupper, så blusen kan bevare sitt nye og rene utseende.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 75 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 4 100,00

  Special Price kr 2 050,00

 82. CLOUD CASHMERE KORT BLUSE

  Strikket bluse i tunikastil med V-hals og 3/4-lange ermer. Den er supermyk og behagelig takket være kombinasjonen av kasjmir og resirkulert viskose. Blusen er forholdsvis kort. Den gjør seg flott alene i all sin enkelhet, og den er også egnet for en lag-på-lag-look over en kjole eller skjorte.Det følger en kasjmirkam med blusen. Den kan brukes til å fjerne nupper, så blusen kan bevare sitt nye og rene utseende.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 49 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 950,00

  Special Price kr 1 475,00

 83. CLOUD CASHMERE BOLERO

  Denne korte boleroen er designet for å ligne et sjal som er viklet rundt kroppen. Denne har bare en mer tilpasset passform. Boleroen draperes over halsen og skuldrene og gir god varme. Den er supermyk takket være kombinasjonen av kasjmir og resirkulert viskose.Et flott tillegg i garderoben, som kan brukes til å skape en lag-på-lag-look. Bruk den over en kjole, med en skjorte under eller under kåpen i stedet for et skjerf.Det følger en kasjmirkam med blusen. Den kan brukes til å fjerne nupper, så\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 37 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 84. CLOUD CASHMERE TUNIKA

  Ekstra lang strikket tunika med båthals, brede 3/4-lange ermer og splitt i sidene. Tunikaen er supermyk og behagelig takket være kombinasjonen av kasjmir og resirkulert viskose. Den lange lengden gjør at den kan brukes både som bluse og kjole. Kombiner den med grove sokker og støvler, eller skap en luksuriøs bohemsk look med løse bukser under og flate mules til.Det følger en kasjmirkam med blusen. Den kan brukes til å fjerne nupper, så blusen kan bevare sitt nye og rene utseende.\r \r Full lengde foran i størrelse 1, ca. 78 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse 1

  Regular Price: kr 3 950,00

  Special Price kr 1 975,00

 85. MULLEIN COTTON BLUSE MED FRILL

  Den høye draperte halsen med volanger gjør denne finstrikkede blusen til et elegant innslag i garderoben. Blusen har brede ermer og ribbekanter. Den er laget av økologisk bomull og kasjmir og er derfor myk og behagelig å ha på. En bluse som gjør hverdagen festlig og festen stilfull.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 57 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 86. MULLEIN COTTON STRIPETE BLUSE

  Strikket bluse med bred tofarget ribb og lav polohals. Blusen er løstsittende og har brede ermer. Den er laget av økologisk bomull og kasjmir, som faller tungt og mykt. Når den brede ribben følger kroppens kurver, skapes en vakker effekt. Bruk blusen sammen med de matchende ½Mullein Striped buksene». Men den fungerer også godt alene, for eksempel med jeans eller ensfargede løse bukser.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 950,00

  Special Price kr 1 475,00

 87. MULLEIN COTTON TUNIKA

  Strikket bukse med bred tofarget ribb og litt sving i bunnen. Det er strikk i livet og et bredt bærestykke, som gir en flatterende effekt over magen. Buksen er laget av økologisk bomull og kasjmir, som faller tungt og mykt. Når den brede ribben følger kroppens kurver, skapes en vakker effekt. Bruk buksen med den matchende ½Mullein Striped blusen». Den kan også brukes alene, for eksempel med en enkel bluse eller genser.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 83 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse 1

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 88. TIE DYE CHECK TØRKLE

  Skjerf i viskose og silke. Rutete mønster med batikkteknikk og frynser i endene. Myk og deilig kvalitet.\r \r Størrelse: 82 x 200 cm\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse ONE SIZE

  Regular Price: kr 1 350,00

  Special Price kr 675,00

 89. MOCHI DOT TØRKLE

  Skjerf i ren ull med store prikker og frynser i endene. Myk og deilig kvalitet.\r \r Størrelse: 80 x 198 cm\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse ONE SIZE

  Regular Price: kr 1 850,00

  Special Price kr 925,00

 90. PAINTED CHECK TØRKLE

  Skjerf i ren ull, som er vevd i et rutete mønster og glade farger. Myk og deilig kvalitet.Størrelse: 80 x 198 cm

  Regular Price: kr 1 850,00

  Special Price kr 925,00

 91. TOKYO TWILL JAKKE

  Elegant kort jakke med jakkeslag og stoffkledde knapper. Med sine brede 3/4-lange ermer og figursydde korte snitt, er denne jakken inspirert av både 1950-tallet og japansk klesstil. Det er stretch i stoffet, noe som sikrer god bevegelighet.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 54 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 92. TOKYO TWILL VEST

  Vest i en klassisk figursydd stil med stoffkledde knapper og en passpoilert brystlomme. Den er skreddersydd og sitter fint i midjen. Det er stretch i stoffet, som sørger for god bevegelighet. Bruk den for å gi jobbantrekket en elegant oppgradering – for eksempel som en kontrast over en løstsittende kjole, over en oversize skjorte eller under en blazer.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 56 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 750,00

  Special Price kr 875,00

 93. GLOBE RIB BLUSE

  Ribbestrikket bluse i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Det er stretch i materialet, noe som gir en god passform og bevegelighet. Blusen har et feminint retro-uttrykk takket være båthalsen og de 3/4-lange ermene.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 000,00

  Special Price kr 500,00

 94. GLOBE RIB POLOGENSER

  Ribbestrikket polohals i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Det er stretch i materialet, noe som gir en god passform og bevegelighet. Genseren har en kroppsnær passform og behagelig lengde.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 000,00

  Special Price kr 500,00

 95. ATLAS JERSEY BLUSE MED BÅTHALS

  Elegant og tettsittende bluse med båthals som er dekorert med sømmer. Blusen har 3/4-lange ermer og er laget i tencel og økologisk bomull med stretch, som gir god bevegelighet.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 58 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 000,00

  Special Price kr 500,00

 96. KUMOTTA CUPRO SKJORTE JAKKE

  Japansk-inspirert skjortejakke i en deilig, myk cupro-kvalitet som har et vakkert, tungt fall. Skjortejakken er lett figursydd, og har lukking fra topp til bunn med perlemorsknapper. Kinakragen og de brede ermene gir jakken et orientalsk preg. Bruk den som en del av et sett med den løse, svarte ½Kumotta-buksen» til, eller fullfør antrekket sammen med et langt skjørt og grove støvler.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 950,00

  Special Price kr 1 475,00

 97. FALLING LEAVES BLUSE

  Løstsittende og langermet bluse med en enkelt perlemorsknapp og legg ved utringningen. Mønsteret på svart bakgrunn er inspirert av løvfallets mange nyanser, og det gir blusen et elegant grafisk uttrykk. Den myke viskosekvaliteten gjør blusen lett og luftig å ha på seg.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 61 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 450,00

  Special Price kr 725,00

 98. FALLING LEAVES SKJORTE

  Fin skjorte med lange ermer og et litt skreddersydd snitt som gir en flott fasong i livet og magen. Skjorten har legg og lukking fra topp til bunn med perlemorsknapper. Mønsteret på svart bakgrunn er inspirert av løvfallets mange nyanser, og det gir skjorten et elegant grafisk uttrykk. Gå for en diskret look ved å style skjorten med et par løse svarte bukser. Eller gjør det mer uhøytidelig ved å kombinere den med et skjørt i et annet mønster.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 70 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 750,00

  Special Price kr 875,00

 99. SUKI SHIBORI SKJORTE

  Løstsittende skjorte med kinakrage og sidelommer foran. Skjorten har lukking fra topp til bunn med perlemorsknapper, og den er sydd i en myk viskosekvalitet. Mønsteret er laget med den japanske fargeteknikken shibori, hvor stoffet vikles rundt sammen med fargepigmentene, og skaper en organisk batikkeffekt. Det er en skjorte som kan brukes både lukket og åpen som en jakke. Bruk den sammen med et par vide bukser eller over en kjole.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 64 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 100. CORE COTTON FRONTSTYKK

  Skjortefrontstykke i en lekker bomullskvalitet. Frontstykket har en lukking fra topp til bunn med perlemorsknapper. Det festes ved hjelp av skjortekragen og lange snorer som kan snøres rundt livet og på den måten skape en vakker silhuett.Et utradisjonelt og herreaktig innslag i garderoben som kan brukes på samme måte som en vest.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 71 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 150,00

  Special Price kr 575,00

 101. CORE COTTON STORSKJORTE

  Klassisk skjorte i oversize passform i deilig bomullskvalitet. Skjorten har to lommer på brystpartiet, mansjetter på de lange ermene og splitt nederst, noe som gjør designet lett og gir god bevegelighet. Skjorten er utstyrt med perlemorsknapper. Den er et godt basisplagg i garderoben, og takket være lengden kan den brukes til å skape en fin lag-på-lag-look med en genser eller cardigan over.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 83 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 850,00

  Special Price kr 1 110,00

 102. CORE COTTON SKJORTE

  Denne skjorten har lånt den brettede klaffen fra herrenes smokingskjorte. Den er utført i en deilig bomullskvalitet, har en lukking fra topp til bunn med perlemorsknapper og lange ermer, som avsluttes med mansjetter. En svært anvendelig og klassisk skjorte som gir en maskulin kontrast til for eksempel et feminint skjørt eller et par brede bukser.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 73 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 450,00

  Special Price kr 725,00

 103. VEIL VISCOSE LANG SKJORTE

  Denne lange skjorten er utført i en florlett viskose som faller mykt rundt kroppen. Den har en klassisk skjortekrage, mansjetter på de lange ermene og en avrundet fasong nederst med splitt i siden. Dette understøtter lettheten i designet. Knappelukkingen går til midten av skjorten, mens resten er åpen så det er god bevegelighet.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 100 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 850,00

  Special Price kr 925,00

 104. VEIL VISCOSE SKJORTE

  Enkel skjorte utført i en lett viskose som faller mykt rundt kroppen. Skjorten er inspirert av japansk skreddertradisjon med sine løse ermer og kinakrage. Den har en enkelt lomme foran, og som en diskret dekorasjon er perlemorsknappene gruppert tre om gangen. Skjorten er et glimrende basisplagg i garderoben og kan kombineres med alle slags bukser og skjørt. Bruk den åpen som en bohemsk jakke.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 64 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 450,00

  Special Price kr 725,00

 105. NIGHT CLOUD BLAZER JAKKE

  Klassisk blazer i et skreddersydd snitt med jakkeslag og passpoilerte lommer. Blazeren har en flatterende figursydd passform og en litt elastisk kvalitet som sikrer god bevegelighet. Den vil både fungere godt som en del av et sett med den matchende Night Cloud-buksen og også over en svart kjole eller skjørt. Det diskrete mønsteret spiller på nyansene i nattemørket og gjør blazeren til et lite kunstverk i seg selv.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 73 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 4 100,00

  Special Price kr 2 050,00

 106. PINSTRIPE JERSEY BLAZER JAKKE

  Nålestripet blazer i et klassisk, figursydd snitt. Blazeren har jakkeslag, to lommer og lange ermer. Den sitter fint i livet og er sydd i jersey stretchstoff som sikrer god bevegelighet. Sammen med den matchende ½Pinstripe Jersey-buksen», kan blazeren oppgradere enhver profesjonell look. Og den vil stå i fin kontrast til en bohemsk kjole eller skjørt.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 55 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 107. ATLAS JERSEY TUNIKA

  Halvlang tunika i myk og tung jerseykvalitet med økologisk bomull. Tunikaens har løstsittende passform med lange ermer og en bred sjalskrage med omslagsdetaljer og splitt på den nederste delen av frontstykket. Dette gir tunikaen et orientalsk preg. Bruk den som et alternativ til strikkegensere og cardigans. Den gjør seg blant annet godt over et langt skjørt og sammen med jeans og grove støvler.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 84 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 650,00

  Special Price kr 825,00

 108. ATLAS JERSEY SKJORTE

  Skjorte i deilig jerseykvalitet med økologisk bomull. Designets frontstykke og brede mansjetter er inspirert av den tradisjonelle skjorten til herre. Her er imidlertid legget erstattet med en kinakrage, og stilen er mer uformell. Skjorten er myk og behagelig og derfor utmerket å bruke som et oppgradert alternativ til en T-shirt.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 74 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 750,00

  Special Price kr 875,00

 109. ATLAS JERSEY POLOGENSER

  Polohals i en myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Genseren har lange ermer, en kroppsnær passform. Stretchen i materialet gjør genseren behagelig å ha på seg. Bruk den under en blazer, skjorte eller kjole når det er kjølig vær.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 875,00

  Special Price kr 437,50

 110. LUNARIA SKJORTE

  Langermet skjorte med kinakrage og lukking med perlemorsknapper som går halvveis ned foran. Det er brede mansjetter med splitt på ermene. Skjorten er utført i en deilig viskose, som faller mykt rundt kroppen og gjør den behagelig å ha på seg. Mønsteret er inspirert av blomsten lunaria, og de store dimensjonene gir skjorten et stilrent grafisk uttrykk.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 85 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 100,00

 111. ICE DYE SKJORTE

  Skjorte i lett viskose, som faller mykt rundt kroppen og gjør den lett og luftig å ha på seg. Den har lange ermer, skjortekrage og lukking med perlemorsknapper fra topp til bunn. Som en fin detalj er skjorten utstyrt med en stor lomme foran. Det organiske batikkmønster leker med matchende farger og gjør skjorten til et flott stykke kunsthåndverk.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 64 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 850,00

  Special Price kr 925,00

 112. NEW WOOL FRONTSTYKK

  Et lekkert alternativ til en vest. Dette strikkede frontstykket i myk merinoull har ingen rygg, men bindes enten løst på ryggen eller rundt kroppen, så midjen markeres. Frontstykket har en rullekrage og en enkelt lomme, og er perfekt til å skape en luksuriøs lag-på-lag-look. Bruk det over en skjorte, bluse eller kjole.\r \r Full lengde foran i størrelse 1, ca. 64 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse 1

  Regular Price: kr 1 150,00

  Special Price kr 575,00

 113. NEW WOOL RULLKRAV GENSER

  Helt enkelt og klassisk. Denne ribbestrikkede polohalsen er laget av myk merinoull. Den har lange ermer og en krage som sitter godt rundt halsen. Genseren følger kroppens former og er veldig behagelig å ha på seg. Et basisplagg som kan brukes både alene og til å skape en lag-på-lag-look.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 64 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 750,00

  Special Price kr 875,00

 114. GAMINE KNIT VEST

  Ribbestrikket vest med lengde. Den er laget av en myk og lun bomullsblanding med litt ull. Vesten følger kroppens former på en flatterende måte, og lengden gjør den anvendelig på mange måter. Bruk den med en skjorte eller T-shirt under og kombiner med et langt skjørt eller et par løse bukser.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 89 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 115. NEW WOOL TUNIKA

  Denne løstsittende strikkede tunikaen i myk merinoull er utstyrt med stramme ribbestrikkede ermer, som skaper en liten puff på skulderen. Tunikaen er avrundet nederst og har splitt i sidene. En skulpturell fortolkning av en strikket bluse som fokuserer på armene.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 100,00

 116. OKI FLOWER BLUSE

  Løstsittende og langermet bluse med en enkelt perlemorsknapp og legg ved utringningen. Den myke viskosekvaliteten gjør blusen lett og luftig å ha på seg. Mønsteret er inspirert av japanske blomstermotiver og gir blusen et elegant grafisk uttrykk.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 61 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 350,00

  Special Price kr 675,00

 117. OKI FLOWER SKJORTE

  Stilig skjorte med lange ermer og et litt figursydd snitt som gir en fin form i livet og magen. Skjorten har legg og lukking med perlemorsknapper fra topp til bunn. Den myke viskosekvaliteten gjør skjorten lett og luftig å ha på seg. Mønsteret er inspirert av japanske blomstermotiver, noe som gir den et elegant grafisk uttrykk. Gå for en diskret look ved å style skjorten med et par løse svarte bukser. Eller gjør den mer uformell ved å mikse med et skjørt i et annet mønster.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 70 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 650,00

  Special Price kr 825,00

 118. GARCONNE SELER

  Klassiske og brede seler med detaljer i imitasjonsskinn. Perfekt for å markere en uformell herrestil.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse ONE SIZE

  Regular Price: kr 875,00

  Special Price kr 437,50

 119. GARCONNE SELE

  Kryssele med detaljer i imitasjonsskinn. Perfekt for å markere en uformell herrestil.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse ONE SIZE

  Regular Price: kr 750,00

  Special Price kr 375,00

 120. MOMIJI JACQUARD JAKKE

  Kort jakke som med sitt enkle snitt, brede ermer, passpoilerte lommer og kinakrage låner alt det beste fra den orientalske klesstilen. Det blir understreket av det jacquardvevde stoffet, som leker med naturens nattsvarte nyanser. Jakken tilfører hverdagseleganse til enhver underdel, og kombinert med den matchende Momiji Jacquard-buksen, blir den en del av en stilig dress.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 100,00

 121. NEW WOOL TØRKLE

  Strikket skjerf i merinoull. Enkelt design i en myk og deilig kvalitet.\r \r Størrelse: 80 x 200 cm\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse ONE SIZE

  Regular Price: kr 1 650,00

  Special Price kr 825,00

 122. NEW WOOL TØRKLE

  Strikket hals utført som et ribbestrikket rør som brettes i halsen og gir en rullekrageeffekt. Halsen er laget av merinoull i en myk og deilig kvalitet.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse ONE SIZE

  Regular Price: kr 1 350,00

  Special Price kr 675,00

 123. NEW WOOL ARMVARMERE

  Lange armvarmere utført som ribbestrikkede rør. De har rynker ved håndleddet og varmer godt. Armvarmerne er laget av merinoull i en myk og deilig kvalitet.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse ONE SIZE

  Regular Price: kr 750,00

  Special Price kr 375,00

 124. OSAKA TWILL JAKKE

  Lang innejakke i myk polyesterkvalitet med plisseringer hele veien ned. Jakken har sjalskrage, sidelommer og lukkes med to knapper. Den løstsittende passformen gir jakken et bohemsk utseende, og er et utmerket alternativ til en lang cardigan. Style den med jeans, ha den åpen over kjoler eller kombiner den med den matchende Osaka Twill-buksen for en behagelig og moteriktig look. \r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 104 cm.

  Regular Price: kr 3 300,00

  Special Price kr 1 650,00

 125. VELVET DOT SKJORTE JAKKE

  Løstsittende jakke med jakkeslag, lange ermer og asymmetrisk knappelukking. Jakken er sydd i en luksuriøs, tykk velour med mykt fall, skinnende overflate og store gylne prikker, som gjør den både festlig og uhøytidelig. En jakke som både kan bæres åpen over en topp eller kjole, og lukket som en skjorte. Bruk den med et svart skjørt eller som en del av et sett med Velvet Dot-buksen.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 65 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 126. NEW WOOL BLUSE

  Tilfør litt lun luksus til garderoben med denne enkle strikkede blusen i myk merinoull. Blusen har lange ermer, rund hals og sitter tett inntil kroppen. Et klassisk basisplagg som varmer og føles veldig behagelig på kroppen.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 60 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 450,00

  Special Price kr 725,00

 127. GAMINE KNIT POLOGENSER

  Lang ribbestrikket polohals og tettsittende ermer. Den følger kroppens former på en flatterende måte, og kragen legger seg pent rundt halsen. Genseren er laget av en myk og lun bomullsblanding med litt ull. Den kan enkelt styles med et par løse bukser i en kontrastfarge eller med et skjørt i samme nyanse.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 128. GAMINE KNIT CARDIGAN

  Kort ribbestrikket cardigan med sjalskrage. Den er dekorert med små dusker langs kragen som eneste detalj, og den er designet for å være åpen. Det er derfor ingen lukking. Cardiganen er laget av en myk og varm bomullsblanding tilsatt litt ull. Den fine dekorasjonen gjør den perfekt å bruke over en feminin kjole.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 44 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 129. FUYU JERSEY KRAGE

  Krage med kraftige rynker som må snos rundt halsen to ganger. Den er sydd i en myk bomullsjersey med ull, og den gir en fin voluminøs volangeffekt når den styles med en enkel bluse eller kjole. En elegant måte å holde varmen på.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse ONE SIZE

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 100,00

 130. FUYU JERSEY HATT

  Hatt med bred skygge foran og legg i nakken som beskytter mot vind og vær. Den er sydd i en myk bomullsjersey med ull som varmer godt. Bruk hatten for å gå for en klassisk herrestil.\r \r Hodestørrelse, str. 1: 56-58 cm, str. 2: 58-60 cm\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse 1

  Regular Price: kr 1 000,00

  Special Price kr 500,00

 131. WATASHI WOOL LANG TUNIKA

  Strikket tunika i et enkelt snitt med V-åpning ved halsen, lomme og høy splitt foran. Tunikaen er med sine brede ermer inspirert av japansk klesstil. Den er laget i myk og lun merinoull. Den veldig høye splitten gjør den perfekt å bruke over et par løse eller tettsittende bukser.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 119 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 3 700,00

  Special Price kr 1 850,00

 132. WATASHI WOOL BLUSE

  Lang strikket bluse med A-fasong, som med sine brede, lange ermer er inspirert av japansk klesstil. Blusen er lukket, men har en omslagseffekt. Den er laget i myk og varm merinoull. Bruk den med stramme eller løstsittende bukser og til et langt skjørt.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 84 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 950,00

  Special Price kr 1 475,00

 133. WATASHI WOOL JAKKE

  Kort strikkejakke med jakkeslag og glidelås. Jakken er figursydd og har brede 3/4-lange ermer.Den er laget i myk og varm merinoull, og er utmerket å bruke sammen med det matchende ½Watashi-skjørtet» eller kombinert med et par vide bukser.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 52 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 950,00

  Special Price kr 1 475,00

 134. MERINO MIX KAPPE

  Lang strikkejakke i oversize snitt med brede ermer og en krysslukking, som er utstyrt med to perlemorsknapper. Jakken er laget i ekstra fin merinoull og bomull, noe som gjør den lun og gir et fint mykt fall. Jakkens lange linjer gjør den til et veldig kledelig alternativ til en cardigan.\r \r Full lengde foran i størrelse 1, ca. 96 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse 1

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 135. MERINO MIX POLOGENSER

  Strikket polohals og en behagelig lengde. Den er dekorert med rynkeeffekt som brer seg som et organisk nett over genseren, som er laget av ekstra fin merinoull og bomull for et mykt og lunt plagg.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 136. MERINO MIX ASYMMETRISK BLUSE

  Strikket bluse med et asymmetrisk snitt som får den til å falle vakkert i et blonder. Blusen har rund hals og lange ermer. Den er laget av ekstra fin merinoull og bomull, som gjør den varm og myk.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 64 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 360,00

  Special Price kr 1 180,00

 137. MERINO MIX HETTE CARDIGAN

  Strikket cardigan med hette og glidelås. Cardiganen har smale loddrette striper, noe som skaper en flatterende effekt på kroppen. Den er lun og myk takket være blandingen av ekstra fin merinoull og bomull.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 50 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 138. MERINO MIX BLUSE MED 3/4 ERME

  Strikket bluse med legg nederst, rund hals og 3/4-lange ermer. Leggene skaper en flatterende effekt over magen. Blusen er laget av ekstra fin merinoull og bomull, noe som gjør den lun og myk.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 55 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 139. MERINO MIX BLUSE

  Løstsittende strikket bluse med loddrette volanger på både kropp og ermer, noe som skaper en flatterende silhuett. Blusen har båthals og et enkelt snitt. Den er lun og behagelig myk takket være blandingen av ekstra fin merinoull og bomull.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 54 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 140. MERINO MIX JACQUARD BLUSE

  Strikket bluse med et enkelt snitt og med et iøynefallende rutete mønster som legger seg som bølger over kroppen. Det skaper en flott grafisk effekt som kan fungere som et blikkfang i en monokrom svarthvit look. Blusen er også flott kombinert med en fargerik underdel, sokker og sko. Den er lun og myk takket være blandingen av ekstra fin merinoull og bomull.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 850,00

  Special Price kr 925,00

 141. MERINO MIX TUNIKA

  Løstsittende strikket tunika med loddrette volanger på både kropp og ermer, noe som skaper en flatterende silhuett. Tunikaen har båthals og et enkelt snitt. Den er lun og myk takket være blandingen av ekstra fin merinoull og bomull. Bruk den med strømper og sneakers, eller kombiner med et par løse bukser og flate mules.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 142. GAMINE KNIT BLUSE

  Ribbestrikket polohals med utskjæring foran. Genseren er laget av en myk bomullsblanding med litt ull. Den er utstyrt med et hvitt bånd som er flettet inn langs ermene og opp på skuldrene. Det gir en flott monokrom effekt, som understrekes ved å la en hvit skjorte titte frem under genseren samt en kompletterende svart bukse.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 54 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 143. WINTER LEAVES KIMONO JAKKE

  Kjole i løstsittende kimonosnitt med sjalskrage, sidelommer og knappelukking. Kjolen har store ermer og et tydelig orientalsk preg, noe som understrekes av det stramme, grafiske trykket, som er inspirert av skyggenes lek med vinterblader. Den myke viskosekvaliteten gjør kjolen lett og luftig å ha på seg. Den har mange bruksområder. Style den med grove strømper, en høyhalset genser og joggesko til hverdag. Eller kle den opp til fest med volanghals eller et lengre skjørt under.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse 1\r \r Full lengde i størrelse 1, ca. 109 cm.

  Regular Price: kr 2 800,00

  Special Price kr 1 400,00

Set Ascending Direction

   

143 Item(s)