Product was successfully added to your shopping cart.
NO / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

INGEN ETTERFØLGENDE OPPKREVNINGER, ALLE PRISER INKL. TOLL OG MOMS - GRATIS LEVERING

Bluser

Currently Shopping by:

 1. Produkttype: BLUSER
Farge
 1. Blå (10)
 2. Brun/Natur (7)
Size
 1. XS (14)
 2. S (14)
 3. M (14)
 4. L (14)
 5. XL (14)
 6. XXL (14)
Design kolleksjon
Set Ascending Direction

   

14 Item(s)

 1. Ginwashi Silk Blend BLUSE

  En nydelig bluse i en blanding av bomull og silke, som gir et elegant og klassisk utseende. Blusen har en stor, brettet krage som gir en stilren look med en vri. Blusen er kort med vide ermer samt en påsydd lomme nederst. Passer utmerket til en løstsittende bukse eller skjørt.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 2 100,00

  Special Price kr 1 050,00

 2. Scribble collage BLUSE

  Bluse med V-hals og et fantastisk scribble collage-mønster. Blusen har brede trekvartlange ermer og knappelukking. Passformen er løstsittende, og blusen passer perfekt til en matchende shorts, en løs bukse eller jeans.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 64 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 950,00

 3. Paper flower FSC BLUSE

  Kort bluse med trekvartlange ermer. Blusen er løs og ledig, og passer perfekt til en bukse med et matchende papirblomstertrykk, eller til et par jeans.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 6 cm.

  Regular Price: kr 1 500,00

  Special Price kr 750,00

 4. HEATHER KNIT ASYMMETRISK BLUSE

  Strikket bluse med asymmetrisk snitt og spenne i den ene siden. Blusen har rund hals og lange ermer. Den følger vakkert kroppens former, og den asymmetriske effekten skaper en spiss nederst, som gir en slank silhuett. Blusen er laget av en fantastisk bomullsblanding, som er svært behagelig å ha på seg.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 5. HEATHER KNIT KORT BLUSE

  Kort strikket bluse med lav høyhals og vide, trekvartlange ermer. Blusen er laget av en fantastisk behagelig bomullsblanding. En enkel og god basisbluse som kan brukes til så godt som enhver underdel.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 49 cm.

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 100,00

 6. LUXOR KNIT BLUSE

  Kort, strikket bluse med bred ribb og båthals. Blusen er løstsittende og har vide, trekvartlange ermer. Den er laget av økologisk bomull og viskose, som faller mykt om kroppen. Når den brede ribben følger kroppens kurver, skapes en vakker effekt. Bruk blusen som en del av et sett sammen med den matchende ½Luxor Knit»-buksen. Den fungerer også utmerket alene, f.eks. med jeans eller en løstsittende bukse i kontrastfarge.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 950,00

 7. LUXOR KNIT LANG BLUSE

  Lang, strikket bluse med bred ribb og lav polohals. Blusen er løstsittende og har vide, middels store ermer. Den er laget av økologisk bomull og viskose, som faller mykt om kroppen. Når den brede ribben følger kroppens kurver, skapes en vakker effekt. Bruk blusen som en del av et sett sammen med den matchende ½Luxor Knit»-buksen. Den fungerer også utmerket alene, f.eks. med jeans eller en løstsittende bukse i kontrastfarge.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 8. GLOBE RIB BLUSE MED 3/4 ERME

  Ribbestrikket bluse i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Stoffet inneholder stretch, noe som gir god passform og bevegelighet. Blusen har et feminint retro-uttrykk takket være båthalsen og de trekvartlange ermene.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 000,00

  Special Price kr 500,00

 9. GINGKO LEAVES BLUSE

  Enkel bluse utført i en lett viskosekvalitet, som faller mykt om kroppen. Blusen har lange ermer og en gjennomgående lukking med perlemorknapper. Et godt basisplagg i garderoben, som kan kombineres med alle slags bukser og skjørt. Blusen kan også brukes åpen som en cardigan. Mønsteret er inspirert av bladene til det kinesiske ginkgotreet – også kalt tempeltreet. Det tilfører et elegant grafisk uttrykk til blusen.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 10. SHIBORI KNIT BLUSE

  En enkel, finstrikket bluse med lange ermer og rund hals. Blusens enkle design brytes av det organiske batikkmønsteret, som er håndlaget etter en japansk fargeteknikk kalt shibori. Hver bluse er derfor unik. Et allsidig tilskudd til garderoben, som kan brukes alene eller lag-på-lag.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 90 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 950,00

 11. SHIBORI KNIT ASYMMETRISK BLUSE

  Finstrikket bluse med asymmetrisk snitt som gir en nærmest skulpturell effekt. Blusen har batikkmønster på ermene og det asymmetriske stykket, som er håndlaget etter en japansk fargeteknikk kalt shibori. Hver bluse er derfor unik.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 76 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 950,00

 12. BLOOM KNIT STRIPETE BLUSE

  Denne enkle, finstrikkede blusen med smale striper er et svært allsidig basisplagg i garderoben, og den bevarer passformen vask etter vask. Blusen har lange ermer, V-hals og følger vakkert kroppens former. De diskrete stripene gjør blusen perfekt til antrekk hvor du blander mønstre med andre trykk.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 13. BLOOM KNIT BLUSE MED 3/4 ERME

  Strikket bluse med båthals og en loddrett, bred ribb som følger kroppens former på en flatterende måte. Blusen har løstsittende trekvartlange ermer. En svært allsidig basisbluse som fungerer godt til jeans eller ensfargede, løse bukser. Bruk den også under en åpen oversized skjorte eller blazer.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 55 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 950,00

 14. BLOOM KNIT HETTEGENSER

  Finstrikket hoodie med splitt i sidene og frontlommer. Den er løstsittende og hetten er voluminøs. Hettegenseren er så lang at den kan brukes både som genser og som kjole. Skap en lekker hverdagslook ved å kombinere den med jeans og hvite sneakers, eller bruk den med bare ben og sandaler.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 89 cm.

  Regular Price: kr 2 450,00

  Special Price kr 1 225,00

Set Ascending Direction

   

14 Item(s)