Product was successfully added to your shopping cart.
NO / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

INGEN ETTERFØLGENDE OPPKREVNINGER, ALLE PRISER INKL. TOLL OG MOMS - GRATIS LEVERING

Bluser

Currently Shopping by:

 1. Farge: Brun/Natur
Size
 1. XS (13)
 2. S (13)
 3. M (13)
 4. L (13)
 5. XL (13)
 6. XXL (13)
Design kolleksjon
Produkttype
 1. BLUSER (7)
 2. SKJORTER (1)
Set Ascending Direction

   

13 Item(s)

 1. FLORET KNIT TO-FARGET BLUSE

  Strikket bluse med tofarget effekt på kroppen, noe som skaper en stilig grafisk effekt. Blusen tilfører en personlig vri til en ensfarget look. Den vil også fungere utmerket i kombinasjon med fargerike underdeler, sokker og sko.\r \r Modellen på bildet er 176 cm og iført størrelse S.\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 54 cm.
 2. FLORET KNIT BLUSE

  Løstsittende strikket bluse med loddrette volanger på kroppen og ermene, noe som skaper en vakker grafisk effekt. Blusen tilfører en personlig vri til en ensfarget look. Den vil også fungere utmerket i kombinasjon med fargerike underdeler, sokker og sko.\r \r Modellen på bildet er 176 cm og iført størrelse S.\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 54 cm.
 3. FLORET KNIT TERNET BLUSE

  Strikket bluse i et enkelt snitt og med et iøynefallende rutemønster, som skaper en visuell bølgeeffekt over kroppen. Det skaper en grafisk effekt som fungerer fint som et blikkfang i en monokrom look. Blusen er også effektfull når den kombineres med en fargerik underdel, sokker og sko.\r \r Modellen på bildet er 176 cm og iført størrelse S.\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 66 cm.
 4. FLORET KNIT OMSLAGSBLUSE

  Strikket tunika som med det flotte prikkemønsteret gir en vri på garderoben. Tunikaen har en omslagseffekt og lukning ved halsen. Bruk den til et par ensfargede basisbukser, eller skap en mer leken look ved å mikse mønstre med en stripete eller rutete underdel.\r \r Modellen på bildet er 176 cm og iført størrelse S.\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 89 cm.
 5. CLOUD CASHMERE POLOGENSER

  Denne strikkeblusen med høy krage er supermyk og behagelig takket være kombinasjonen av kashmir og resirkulert viskose. De vide ermene og den løse passformen gir blusen en kledelig oversized look. Det medfølger en kasjmirkam med blusen. Den kan brukes til å fjerne lo så blusen kan holdes ny og fresh over tid.\r \r Modellen på bildet er 176 cm og iført størrelse S.\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.
 6. HEATHER KNIT ASYMMETRISK BLUSE

  Strikket bluse med asymmetrisk snitt og spenne i den ene siden. Blusen har rund hals og lange ermer. Den følger vakkert kroppens former, og den asymmetriske effekten skaper en spiss nederst, som gir en slank silhuett. Blusen er laget av en fantastisk bomullsblanding, som er svært behagelig å ha på seg.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 7. HEATHER KNIT KORT BLUSE

  Kort strikket bluse med lav høyhals og vide, trekvartlange ermer. Blusen er laget av en fantastisk behagelig bomullsblanding. En enkel og god basisbluse som kan brukes til så godt som enhver underdel.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 49 cm.

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 100,00

 8. LUXOR KNIT BLUSE

  Kort, strikket bluse med bred ribb og båthals. Blusen er løstsittende og har vide, trekvartlange ermer. Den er laget av økologisk bomull og viskose, som faller mykt om kroppen. Når den brede ribben følger kroppens kurver, skapes en vakker effekt. Bruk blusen som en del av et sett sammen med den matchende ½Luxor Knit»-buksen. Den fungerer også utmerket alene, f.eks. med jeans eller en løstsittende bukse i kontrastfarge.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 950,00

 9. LUXOR KNIT LANG BLUSE

  Lang, strikket bluse med bred ribb og lav polohals. Blusen er løstsittende og har vide, middels store ermer. Den er laget av økologisk bomull og viskose, som faller mykt om kroppen. Når den brede ribben følger kroppens kurver, skapes en vakker effekt. Bruk blusen som en del av et sett sammen med den matchende ½Luxor Knit»-buksen. Den fungerer også utmerket alene, f.eks. med jeans eller en løstsittende bukse i kontrastfarge.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 10. ATLAS JERSEY SKJORTE

  Enkel skjorte i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Skjorten har rund hals og gjennomgående lukking med perlemorknapper. Ermene er i full lengde og skjorten er lett avrundet nederst. En basisskjorte som kan inngå i mange kombinasjoner og brukes både dyttet ned i buksen og hengende løst utenpå.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 1 350,00

  Special Price kr 675,00

 11. GINGKO LEAVES BLUSE

  Enkel bluse utført i en lett viskosekvalitet, som faller mykt om kroppen. Blusen har lange ermer og en gjennomgående lukking med perlemorknapper. Et godt basisplagg i garderoben, som kan kombineres med alle slags bukser og skjørt. Blusen kan også brukes åpen som en cardigan. Mønsteret er inspirert av bladene til det kinesiske ginkgotreet – også kalt tempeltreet. Det tilfører et elegant grafisk uttrykk til blusen.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 12. BLOOM KNIT BLUSE MED 3/4 ERME

  Strikket bluse med båthals og en loddrett, bred ribb som følger kroppens former på en flatterende måte. Blusen har løstsittende trekvartlange ermer. En svært allsidig basisbluse som fungerer godt til jeans eller ensfargede, løse bukser. Bruk den også under en åpen oversized skjorte eller blazer.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 55 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 950,00

 13. BLOOM KNIT HETTEGENSER

  Finstrikket hoodie med splitt i sidene og frontlommer. Den er løstsittende og hetten er voluminøs. Hettegenseren er så lang at den kan brukes både som genser og som kjole. Skap en lekker hverdagslook ved å kombinere den med jeans og hvite sneakers, eller bruk den med bare ben og sandaler.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 89 cm.

  Regular Price: kr 2 450,00

  Special Price kr 1 225,00

Set Ascending Direction

   

13 Item(s)