Product was successfully added to your shopping cart.
NO / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

INGEN ETTERFØLGENDE OPPKREVNINGER, ALLE PRISER INKL. TOLL OG MOMS - GRATIS LEVERING

Bluser

Currently Shopping by:

 1. Farge: Gul
Size
 1. XS (5)
 2. S (5)
 3. M (5)
 4. L (5)
 5. XL (5)
 6. XXL (5)
Design kolleksjon
Set Ascending Direction

   

5 Item(s)

 1. GLOBE RIB BLUSE

  Bluse i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Materialet er med stretch, noe som gir god passform og bevegelsesfrihet. Blusen har en vakker firkantet hals, og det enkle snittet skaper et kledelig fall rundt kroppen.\r \r Modellen på bildet er 176 cm og iført størrelse S.\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.
 2. GLOBE RIB POLOGENSER

  Høyhalset bluse i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Materialet er med stretch, noe som gir god passform og bevegelsesfrihet. Blusen sitter relativt tett inntil kroppen og den har en behagelig lengde.\r \r Modellen på bildet er 176 cm og iført størrelse S.\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 69 cm.
 3. GLOBE RIB BLUSE MED 3/4 ERME

  Bluse i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Materialet er med stretch, noe som gir god passform og bevegelsesfrihet. Blusen har et feminint uttrykk, og det enkle snittet skaper et kledelig fall rundt kroppen.\r \r Modellen på bildet er 176 cm og iført størrelse S.\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.
 4. ATLAS JERSEY BLUSE

  Bluse med bred vaffelstrøm på den øverst på kroppen og ermene, noe som gir en lett markering av bystet og midjen, og skaper en feminin silhuett. Blusen er perfekt å bruke både til hverdags med jeans og til en middag på byen når den styles med klassiske bukser og herresko.\r \r Modellen på bildet er 176 cm og iført størrelse S.\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.
 5. ATLAS JERSEY SKJORTE

  Enkel skjorte med løstsittende passform. Den er laget i en fantastisk myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Et stilsikkert basisplagg i garderoben. Bruk den med en løs bukse, et langt skjørt eller style den med jeans og grove støvler.\r \r Modellen på bildet er 176 cm og iført størrelse S.\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 79 cm.
Set Ascending Direction

   

5 Item(s)