Product was successfully added to your shopping cart.
NO / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

INGEN ETTERFØLGENDE OPPKREVNINGER, ALLE PRISER INKL. TOLL OG MOMS - GRATIS LEVERING

Bluser

Farge
 1. Blå (17)
 2. Brun/Natur (8)
 3. Gul (20)
Size
 1. 1 (2)
 2. 2 (2)
 3. 3 (2)
 4. XS (44)
 5. S (44)
 6. M (44)
 7. L (44)
 8. XL (43)
 9. XXL (43)
Produkttype
 1. BLUSER (43)
 2. CARDIGANS (1)
 3. SKJORTER (1)
 4. TUNIKA (1)
Set Ascending Direction

   

46 Item(s)

 1. Ginwashi Silk Blend BLUSE

  En nydelig bluse i en blanding av bomull og silke, som gir et elegant og klassisk utseende. Blusen har en stor, brettet krage som gir en stilren look med en vri. Blusen er kort med vide ermer samt en påsydd lomme nederst. Passer utmerket til en løstsittende bukse eller skjørt.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.
 2. Scribble collage BLUSE

  Bluse med V-hals og et fantastisk scribble collage-mønster. Blusen har brede trekvartlange ermer og knappelukking. Passformen er løstsittende, og blusen passer perfekt til en matchende shorts, en løs bukse eller jeans.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 64 cm.
 3. Paper flower FSC BLUSE

  Kort bluse med trekvartlange ermer. Blusen er løs og ledig, og passer perfekt til en bukse med et matchende papirblomstertrykk, eller til et par jeans.\r \r Modellen på bildet er 178 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 6 cm.
 4. HEATHER KNIT ASYMMETRISK BLUSE

  Strikket bluse med asymmetrisk snitt og spenne i den ene siden. Blusen har rund hals og lange ermer. Den følger vakkert kroppens former, og den asymmetriske effekten skaper en spiss nederst, som gir en slank silhuett. Blusen er laget av en fantastisk bomullsblanding, som er svært behagelig å ha på seg.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 645,00

 5. HEATHER KNIT KORT BLUSE

  Kort strikket bluse med lav høyhals og vide, trekvartlange ermer. Blusen er laget av en fantastisk behagelig bomullsblanding. En enkel og god basisbluse som kan brukes til så godt som enhver underdel.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 49 cm.

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 540,00

 6. LUXOR KNIT BLUSE

  Kort, strikket bluse med bred ribb og båthals. Blusen er løstsittende og har vide, trekvartlange ermer. Den er laget av økologisk bomull og viskose, som faller mykt om kroppen. Når den brede ribben følger kroppens kurver, skapes en vakker effekt. Bruk blusen som en del av et sett sammen med den matchende ½Luxor Knit»-buksen. Den fungerer også utmerket alene, f.eks. med jeans eller en løstsittende bukse i kontrastfarge.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 140,00

 7. LUXOR KNIT LANG BLUSE

  Lang, strikket bluse med bred ribb og lav polohals. Blusen er løstsittende og har vide, middels store ermer. Den er laget av økologisk bomull og viskose, som faller mykt om kroppen. Når den brede ribben følger kroppens kurver, skapes en vakker effekt. Bruk blusen som en del av et sett sammen med den matchende ½Luxor Knit»-buksen. Den fungerer også utmerket alene, f.eks. med jeans eller en løstsittende bukse i kontrastfarge.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 170,00

 8. GLOBE RIB BLUSE MED 3/4 ERME

  Ribbestrikket bluse i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Stoffet inneholder stretch, noe som gir god passform og bevegelighet. Blusen har et feminint retro-uttrykk takket være båthalsen og de trekvartlange ermene.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.
 9. ATLAS JERSEY SKJORTE

  Enkel skjorte i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Skjorten har rund hals og gjennomgående lukking med perlemorknapper. Ermene er i full lengde og skjorten er lett avrundet nederst. En basisskjorte som kan inngå i mange kombinasjoner og brukes både dyttet ned i buksen og hengende løst utenpå.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.

  Regular Price: kr 1 350,00

  Special Price kr 945,00

 10. GINGKO LEAVES BLUSE

  Enkel bluse utført i en lett viskosekvalitet, som faller mykt om kroppen. Blusen har lange ermer og en gjennomgående lukking med perlemorknapper. Et godt basisplagg i garderoben, som kan kombineres med alle slags bukser og skjørt. Blusen kan også brukes åpen som en cardigan. Mønsteret er inspirert av bladene til det kinesiske ginkgotreet – også kalt tempeltreet. Det tilfører et elegant grafisk uttrykk til blusen.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 365,00

 11. SHIBORI KNIT BLUSE

  En enkel, finstrikket bluse med lange ermer og rund hals. Blusens enkle design brytes av det organiske batikkmønsteret, som er håndlaget etter en japansk fargeteknikk kalt shibori. Hver bluse er derfor unik. Et allsidig tilskudd til garderoben, som kan brukes alene eller lag-på-lag.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 90 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 330,00

 12. SHIBORI KNIT ASYMMETRISK BLUSE

  Finstrikket bluse med asymmetrisk snitt som gir en nærmest skulpturell effekt. Blusen har batikkmønster på ermene og det asymmetriske stykket, som er håndlaget etter en japansk fargeteknikk kalt shibori. Hver bluse er derfor unik.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 76 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 330,00

 13. BLOOM KNIT STRIPETE BLUSE

  Denne enkle, finstrikkede blusen med smale striper er et svært allsidig basisplagg i garderoben, og den bevarer passformen vask etter vask. Blusen har lange ermer, V-hals og følger vakkert kroppens former. De diskrete stripene gjør blusen perfekt til antrekk hvor du blander mønstre med andre trykk.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 1 170,00

 14. BLOOM KNIT BLUSE MED 3/4 ERME

  Strikket bluse med båthals og en loddrett, bred ribb som følger kroppens former på en flatterende måte. Blusen har løstsittende trekvartlange ermer. En svært allsidig basisbluse som fungerer godt til jeans eller ensfargede, løse bukser. Bruk den også under en åpen oversized skjorte eller blazer.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 55 cm.

  Regular Price: kr 1 900,00

  Special Price kr 1 140,00

 15. BLOOM KNIT HETTEGENSER

  Finstrikket hoodie med splitt i sidene og frontlommer. Den er løstsittende og hetten er voluminøs. Hettegenseren er så lang at den kan brukes både som genser og som kjole. Skap en lekker hverdagslook ved å kombinere den med jeans og hvite sneakers, eller bruk den med bare ben og sandaler.\r \r Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 89 cm.

  Regular Price: kr 2 450,00

  Special Price kr 1 470,00

 16. GAMINE KNIT BLUSE

  Stickad tröja dekorerad med stora paljetter och pärlor, vilket gör den perfekt för att kasta glans över vardagsgarderoben eller som ett värmande inslag vid festliga tillfällen. Tröjan är ribbstickad i en mjuk bomulls- och ullblandning. Den har rund hals, lös passform och breda 3/4-långa ärmar.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 49 cm.

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 17. BLOOM KNIT BLUSE MED KRAGE

  Finstrikket genser med rynket volangkrage og mansjetter i bomullskanvas. Mansjettene går et stykke utover håndleddet og skaper sammen med kragen en elegant effekt, både når genseren brukes alene eller under en cardigan, blazer eller annen overdel hvor volangene kan titte frem.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 59 cm.

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 18. BLOOM KNIT BLUSE

  Finstrikket genser med svarte og hvite striper. Genseren er langermet og har rund hals. En svært anvendelig basisgenser. Bruk den under en cardigan, kimono eller blazer for å skape en lag-på-lag-look. Eller style den med et skjørt for en festlook utenom det vanlige.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S\r \r Full lengde i størrelse S, ca. 61 cm.

  Regular Price: kr 1 450,00

  Special Price kr 725,00

 19. TOKYO TWILL VEST

  Vest i en klassisk figursydd stil med stoffkledde knapper og en passpoilert brystlomme. Den er skreddersydd og sitter fint i midjen. Det er stretch i stoffet, som sørger for god bevegelighet. Bruk den for å gi jobbantrekket en elegant oppgradering – for eksempel som en kontrast over en løstsittende kjole, over en oversize skjorte eller under en blazer.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 56 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 750,00

  Special Price kr 875,00

 20. NEW WOOL RULLKRAV GENSER

  Helt enkelt og klassisk. Denne ribbestrikkede polohalsen er laget av myk merinoull. Den har lange ermer og en krage som sitter godt rundt halsen. Genseren følger kroppens former og er veldig behagelig å ha på seg. Et basisplagg som kan brukes både alene og til å skape en lag-på-lag-look.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 64 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 750,00

  Special Price kr 875,00

 21. NEW WOOL TUNIKA

  Denne løstsittende strikkede tunikaen i myk merinoull er utstyrt med stramme ribbestrikkede ermer, som skaper en liten puff på skulderen. Tunikaen er avrundet nederst og har splitt i sidene. En skulpturell fortolkning av en strikket bluse som fokuserer på armene.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 200,00

  Special Price kr 1 100,00

 22. NEW WOOL BLUSE

  Tilfør litt lun luksus til garderoben med denne enkle strikkede blusen i myk merinoull. Blusen har lange ermer, rund hals og sitter tett inntil kroppen. Et klassisk basisplagg som varmer og føles veldig behagelig på kroppen.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 60 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 450,00

  Special Price kr 725,00

 23. GAMINE KNIT POLOGENSER

  Lang ribbestrikket polohals og tettsittende ermer. Den følger kroppens former på en flatterende måte, og kragen legger seg pent rundt halsen. Genseren er laget av en myk og lun bomullsblanding med litt ull. Den kan enkelt styles med et par løse bukser i en kontrastfarge eller med et skjørt i samme nyanse.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 79 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 24. GAMINE KNIT BLUSE

  Ribbestrikket polohals med utskjæring foran. Genseren er laget av en myk bomullsblanding med litt ull. Den er utstyrt med et hvitt bånd som er flettet inn langs ermene og opp på skuldrene. Det gir en flott monokrom effekt, som understrekes ved å la en hvit skjorte titte frem under genseren samt en kompletterende svart bukse.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 54 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 25. WATASHI WOOL BLUSE

  Lang strikket bluse med A-fasong, som med sine brede, lange ermer er inspirert av japansk klesstil. Blusen er lukket, men har en omslagseffekt. Den er laget i myk og varm merinoull. Bruk den med stramme eller løstsittende bukser og til et langt skjørt.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 84 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 950,00

  Special Price kr 1 475,00

 26. MERINO MIX JACQUARD BLUSE

  Strikket bluse med et enkelt snitt og med et iøynefallende rutete mønster som legger seg som bølger over kroppen. Det skaper en flott grafisk effekt som kan fungere som et blikkfang i en monokrom svarthvit look. Blusen er også flott kombinert med en fargerik underdel, sokker og sko. Den er lun og myk takket være blandingen av ekstra fin merinoull og bomull.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 850,00

  Special Price kr 925,00

 27. MERINO MIX BLUSE

  Løstsittende strikket bluse med loddrette volanger på både kropp og ermer, noe som skaper en flatterende silhuett. Blusen har båthals og et enkelt snitt. Den er lun og behagelig myk takket være blandingen av ekstra fin merinoull og bomull.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 54 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 28. MERINO MIX BLUSE MED 3/4 ERME

  Strikket bluse med legg nederst, rund hals og 3/4-lange ermer. Leggene skaper en flatterende effekt over magen. Blusen er laget av ekstra fin merinoull og bomull, noe som gjør den lun og myk.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 55 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 950,00

  Special Price kr 975,00

 29. MERINO MIX ASYMMETRISK BLUSE

  Strikket bluse med et asymmetrisk snitt som får den til å falle vakkert i et blonder. Blusen har rund hals og lange ermer. Den er laget av ekstra fin merinoull og bomull, som gjør den varm og myk.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 64 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 360,00

  Special Price kr 1 180,00

 30. MERINO MIX POLOGENSER

  Strikket polohals og en behagelig lengde. Den er dekorert med rynkeeffekt som brer seg som et organisk nett over genseren, som er laget av ekstra fin merinoull og bomull for et mykt og lunt plagg.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 31. MERINO MIX KAPPE

  Lang strikkejakke i oversize snitt med brede ermer og en krysslukking, som er utstyrt med to perlemorsknapper. Jakken er laget i ekstra fin merinoull og bomull, noe som gjør den lun og gir et fint mykt fall. Jakkens lange linjer gjør den til et veldig kledelig alternativ til en cardigan.\r \r Full lengde foran i størrelse 1, ca. 96 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse 1

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 32. GLOBE RIB POLOGENSER

  Ribbestrikket polohals i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Det er stretch i materialet, noe som gir en god passform og bevegelighet. Genseren har en kroppsnær passform og behagelig lengde.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 000,00

  Special Price kr 500,00

 33. GLOBE RIB BLUSE

  Ribbestrikket bluse i myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Det er stretch i materialet, noe som gir en god passform og bevegelighet. Blusen har et feminint retro-uttrykk takket være båthalsen og de 3/4-lange ermene.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 000,00

  Special Price kr 500,00

 34. ATLAS JERSEY POLOGENSER

  Polohals i en myk jerseykvalitet med økologisk bomull. Genseren har lange ermer, en kroppsnær passform. Stretchen i materialet gjør genseren behagelig å ha på seg. Bruk den under en blazer, skjorte eller kjole når det er kjølig vær.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 875,00

  Special Price kr 437,50

 35. ATLAS JERSEY SKJORTE

  Skjorte i deilig jerseykvalitet med økologisk bomull. Designets frontstykke og brede mansjetter er inspirert av den tradisjonelle skjorten til herre. Her er imidlertid legget erstattet med en kinakrage, og stilen er mer uformell. Skjorten er myk og behagelig og derfor utmerket å bruke som et oppgradert alternativ til en T-shirt.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 74 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 750,00

  Special Price kr 875,00

 36. ATLAS JERSEY TUNIKA

  Halvlang tunika i myk og tung jerseykvalitet med økologisk bomull. Tunikaens har løstsittende passform med lange ermer og en bred sjalskrage med omslagsdetaljer og splitt på den nederste delen av frontstykket. Dette gir tunikaen et orientalsk preg. Bruk den som et alternativ til strikkegensere og cardigans. Den gjør seg blant annet godt over et langt skjørt og sammen med jeans og grove støvler.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 84 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 650,00

  Special Price kr 825,00

 37. ATLAS JERSEY BLUSE MED BÅTHALS

  Elegant og tettsittende bluse med båthals som er dekorert med sømmer. Blusen har 3/4-lange ermer og er laget i tencel og økologisk bomull med stretch, som gir god bevegelighet.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 58 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 000,00

  Special Price kr 500,00

 38. JUBILEE COTTON LANGERMET T-SHIRT

  Bitte Kai Rand feirer 40-årsjubileum i år. Og det markeres blant annet med denne langermede blusen, som er dekorert med jubileumslogoen på brystet. Blusen er enkel i design og er laget av det fine pimabomullet, som utmerker seg ved å være spesielt myk og bevare formen.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 66 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 875,00

  Special Price kr 437,50

 39. OKI FLOWER BLUSE

  Løstsittende og langermet bluse med en enkelt perlemorsknapp og legg ved utringningen. Den myke viskosekvaliteten gjør blusen lett og luftig å ha på seg. Mønsteret er inspirert av japanske blomstermotiver og gir blusen et elegant grafisk uttrykk.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 61 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 350,00

  Special Price kr 675,00

 40. FALLING LEAVES BLUSE

  Løstsittende og langermet bluse med en enkelt perlemorsknapp og legg ved utringningen. Mønsteret på svart bakgrunn er inspirert av løvfallets mange nyanser, og det gir blusen et elegant grafisk uttrykk. Den myke viskosekvaliteten gjør blusen lett og luftig å ha på seg.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 61 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 1 450,00

  Special Price kr 725,00

 41. MULLEIN COTTON STRIPETE BLUSE

  Strikket bluse med bred tofarget ribb og lav polohals. Blusen er løstsittende og har brede ermer. Den er laget av økologisk bomull og kasjmir, som faller tungt og mykt. Når den brede ribben følger kroppens kurver, skapes en vakker effekt. Bruk blusen sammen med de matchende ½Mullein Striped buksene». Men den fungerer også godt alene, for eksempel med jeans eller ensfargede løse bukser.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 59 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 950,00

  Special Price kr 1 475,00

 42. MULLEIN COTTON BLUSE MED FRILL

  Den høye draperte halsen med volanger gjør denne finstrikkede blusen til et elegant innslag i garderoben. Blusen har brede ermer og ribbekanter. Den er laget av økologisk bomull og kasjmir og er derfor myk og behagelig å ha på. En bluse som gjør hverdagen festlig og festen stilfull.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 57 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 350,00

  Special Price kr 1 175,00

 43. CLOUD CASHMERE BOLERO

  Denne korte boleroen er designet for å ligne et sjal som er viklet rundt kroppen. Denne har bare en mer tilpasset passform. Boleroen draperes over halsen og skuldrene og gir god varme. Den er supermyk takket være kombinasjonen av kasjmir og resirkulert viskose.Et flott tillegg i garderoben, som kan brukes til å skape en lag-på-lag-look. Bruk den over en kjole, med en skjorte under eller under kåpen i stedet for et skjerf.Det følger en kasjmirkam med blusen. Den kan brukes til å fjerne nupper, så\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 37 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 500,00

  Special Price kr 1 250,00

 44. CLOUD CASHMERE KORT BLUSE

  Strikket bluse i tunikastil med V-hals og 3/4-lange ermer. Den er supermyk og behagelig takket være kombinasjonen av kasjmir og resirkulert viskose. Blusen er forholdsvis kort. Den gjør seg flott alene i all sin enkelhet, og den er også egnet for en lag-på-lag-look over en kjole eller skjorte.Det følger en kasjmirkam med blusen. Den kan brukes til å fjerne nupper, så blusen kan bevare sitt nye og rene utseende.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 49 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 2 950,00

  Special Price kr 1 475,00

 45. CLOUD CASHMERE LANG BLUSE

  Denne strikkede blusen med rund hals er supermyk og behagelig takket være kombinasjonen av kasjmir og resirkulert viskose. Den har ekstra lengde og er lett avrundet nederst med splitt i sidene, noe som gjør den egnet til å bruke som et lunt alternativ til en tunika.Det følger en kasjmirkam med blusen. Den kan brukes til å fjerne nupper, så blusen kan bevare sitt nye og rene utseende.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 75 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 4 100,00

  Special Price kr 2 050,00

 46. CLOUD CASHMERE POLOGENSER

  Denne strikkede polohalsen er supermyk og behagelig takket være kombinasjonen av kasjmir og resirkulert viskose. De brede ermene og den ekstra lengden bak gir blusen en kledelig oversize look.Det følger en kasjmirkam med genseren. Den kan brukes til å fjerne nupper, så blusen kan bevare sitt nye og rene utseende.\r \r Full lengde foran i størrelse S, ca. 54 cm.\r \r Modellen på bildet er 175 cm og iført størrelse S

  Regular Price: kr 4 750,00

  Special Price kr 2 375,00

Set Ascending Direction

   

46 Item(s)