Min handlekurv
Gratis levering - alle priser inkl. toll og moms

Peony & waves skjørt

1700,00 NOK 3400,00 NOK
SKU
13522
High Summer 2023
SKU: 13522
Gratis levering
Henting i butikk klikk & hent
Alle priser er inkl. toll og moms
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Skjørt med vidde og en veldig kledelig passform. Skjørtet sitter fint i livet, og det enkle, grafiske trykket vil garantert gjøre det til en sommerfavoritt. Kombiner den med en klassisk skjorte, T-skjorte eller den matchende Peony & Waves-blusen.
Modellen på bildet er 177 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 89 cm.
100% LIN
LIN

Lin er en naturlig nedbrytbar naturfiber. Den bærekraftige linplanten påvirke miljøet i liten grad da den krever lite vann og gjødsel til dyrkingen. Linplanten er en sterk plante som er motstandsdyktig mot insekter og hardfør når det kommer til vær og vind. Lin utvinnes fra linplantens stilker og er et slitesterkt materiale som beundres for sin renhet, glans og noe ujevne, men vakre tekstur. Om sommeren føles lin avkjølende, friskt og lett, mens det om vinteren virker varmere mot huden. Alle de gode egenskapene gjør lin godt egnet til bekledning hele året.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • A-formet skjørt med vidde
  • Bred linning med strikk bak
  • Sidelommer
  • Lekker linkvalitet
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 233-2296-4236

FRAKT
Gratis levering.
Alle oppgitte priser for varer, leveringskostnader og andre utgifter er inklusiv skatter og avgifter.

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer