Product was successfully added to your shopping cart.
NO / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

INGEN ETTERFØLGENDE OPPKREVNINGER, ALLE PRISER INKL. TOLL OG MOMS - GRATIS LEVERING

Video
-50%

WATER & INK FSC SKJORTE

Regular Price: kr 1 750,00

Special Price kr 875,00

Sizeguide >

BKR ID 221-2278-3618    Item no.: 12858
Design kolleksjon: SPRING / SUMMER 2022

slutsåld online - finns i butik

* Required Fields


Levering 3-6 arbejdsdage

Alle priser er inkl. Told og Moms

GRATIS LEVERING

Details

Skjorte med oversized fasong i deilig myk rayonkvalitet. Skjorten er lett avrundet foran, noe som gir en letthet til designet og gjør skjorten egnet til å utenpå buksene. Skjorten er utstyrt med perlemorknapper, og det batikkfargede mønsteret gir den et bohemsk og kunstnerisk uttrykk. Bruk skjorten til å skape en fin lag-på-lag-look med en vest eller blazer over. Du kan også style den med den matchende ½Water & Ink»-buksen for en gjennomført stil.

Modellen på bildet er 173 cm og iført størrelse S

Full lengde foran i størrelse S, ca. 69 cm.
VASK PÅ 30° FINVASK
100% RAYON (FSC MIX 70%)
FSC VISKOSE

Viskose er en naturlig fiber som har god holdbarhet og er biologisk nedbrytbar. Klær i viskose er behagelige å ha på seg, selv på varme dager. Dette er et FSC®-sertifisert viskoseprodukt som er din garanti for at viskosens trefibre kommer fra ansvarlig drevne skoger, og at vi dermed bidrar til å sikre ordentlige arbeidsvilkår både i skogen og i produksjonen. I tillegg sikrer FSC®-sertifisert viskose for at skogen forblir i balanse, at vi ivaretar det biologiske mangfoldet og beskytter vannløp, bekker og innsjøer, som til syvende og sist sikrer bedre drikkevann.

MILJØANSVAR

Siden BITTE KAI RAND blev grundlagt tilbage i 1981, har en af vores stærkeste værdier været at arbejde på en retfærdig, ordentlig og respektfuld måde på alle områder i vores virksomhed – både inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Igennem årene har BITTE KAI RAND taget nogle meget vigtige skridt på sin lange rejse – og der er meget mere på vej.… Læs mere om det her