Product was successfully added to your shopping cart.
NO / EN /
0

You have no items in your shopping cart.

INGEN ETTERFØLGENDE OPPKREVNINGER, ALLE PRISER INKL. TOLL OG MOMS - GRATIS LEVERING

BITTE KAI RAND er et internasjonalt motemerke med en rik historie innen skandinavisk design.

Motehuset har en nysgjerrig tilnærming til den vestlige verdenens raske tempo, og er anerkjent for sin unike stil basert på designkonsept, kvalitet, funksjonalitet og komfort.

Mote og design skal inspirere og frigjøre – ikke kontrollere deg. Dette er essensen i BITTE KAI RANDs designfilosofi: «En følelse man kan ha på seg»

BITTE KAI RAND ble etablert i 1981 som et merke for strikketøy, og er kjent for sin innovative tilnærming til strikketøy og design. Hver kolleksjon viser en åpenhet for den stadig skiftende verden, med nye, inspirerende snitt med kontrast eller materialmiks samt nye edgy oppdateringer på det enkle, tidløse strikkedesignet.

Hver sesong finner du et nytt strikkeplagg i kolleksjonen sammen med nye autentiske print og farger, elegante snitt og grafiske detaljer. Motehusets rene og forseggjorte lek med ulike materialer skaper eksklusivitet som etterlater hver kolleksjon med et upretensiøst og kult uttrykk.

 

Det handler om inspirasjon – og ikke å overstyre og diktere kvinner i stilen deres. Design på sitt beste er når det er funksjonelt og har god brukervennlighet. Vi skal ikke ta oss selv så høytidelig hele tiden. Det handler om å leve det livet du ønsker og få en følelse av velvære når du kler på deg.

Bitte Kai Rand, kreativ direktør

OM SELSKAPET

Bitte Kai Rand og hennes ektemann Michael Rand etablerte BITTE KAI RAND i 1981. Hovedkontoret ligger i det gamle havneområdet i hjertet av København.

BITTE KAI RAND er et internasjonalt luksusmerke med 6 årlige kolleksjoner med bred distribusjon i mer enn 15 land, tilgjengelig i 400 butikker inkludert 15 konseptbutikker og via egen nettbutikk. Showrooms er lokalisert i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Storbritannia, Nederland, Irland, Polen, Belgia, Sveits, Østerrike, Sør-Afrika, USA og Australia.