SUMMER SALE - Spar opptil 50% - Shopp salg >

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøp når du melder deg på nyhetsbrevet vårt

Min handlekurv
Forsendelse 1-3 virkedager

HIGH SUMMER 2024

SPRING SUMMER 2024

PRE SPRING 2024

SEKS ÅRLIGE SAMLINGER AV ENKLE OG STILIGE DESIGNERKLÆR

Det tar ikke lang tid etter at BITTE KAI RAND har lagt siste hånd på en samling før hun kaster seg ut i den neste. Den kreative sansen til den innovative designeren tar aldri en pause!


BITTE KAI RAND er moteklær som er preget av sin grafiske stil, vakre silhuetter og lekre materialer. Høymotemerket er kjent for sitt sublime håndverk og unike passform, som kler alle kvinner med en følelse av luksus. Kolleksjonene leker med kontraster i både form og farge. De tilbyr elegante stiler i stilige snitt og tidløs design - alltid med et skarpt øye for materialer av sublim kvalitet.


BITTE KAI RAND gir ut seks unike kolleksjoner i året fra tidlig vår til sen vinter. Hver gang i en ny, grafisk stil som er overraskende enkel. De er prydet med fine, dekorative detaljer som glitter, trykk, volanger og pels. Kolleksjonene inneholder mye uttrykksfull personlighet rett fra hånden til Bitte Kai Rand for kvinner over hele verden som elsker det klassiske, tidløse utseendet.

Alle kolleksjoner, med sine mange elegante detaljer, kan styles til både hverdag og fest.

Inspirasjonen til de mange kolleksjonene kommer fra de fjerneste delene av verden. De er skapt for den stilige fashionistaen uten alder og følger naturligvis årstidenes og tidenes trender. De seks kolleksjonene inneholder for eksempel stilige kjoler, bukser, skjorter & topper, jakker, T-skjorter, tilbehør og massevis av luksuriøst strikk. Nyansene beveger seg i enkle, klassiske nyanser som svart, midnatt, grå, graderingsrose.

Essensen i alle våre kolleksjoner er suveren kvalitet, funksjonalitet og komfort. Designfilosofien bak merket er å skape inspirerende mote med en følelse av frihet som ikke kontrollerer deg. Hver samling er skapt med et åpent sinn til en verden i stadig endring. Våre designere jobber alltid med en spennende blanding av kontraster og materialer. Med de seks kolleksjonene byr de på tidløst design med en spiss.

Kolleksjoner publiseres i mer enn 15 land i 400 butikker, inkludert 15 konseptbutikker og i vår egen nettbutikk.