SUMMER SALE - Spar opptil 50% - Shopp salg >

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøp når du melder deg på nyhetsbrevet vårt

Min handlekurv
Forsendelse 1-3 virkedager

VI TAR ANSVAR - BITTE KAI RAND HAR BLITT FSC ® SERTIFISERT

Hos BITTE KAI RAND har vi besluttet at produktene våre primært skal komme fra ansvarlige og bærekraftige kilder.

Derfor igangsatte vi våren 2021 et tett samarbeid med våre leverandører og FSC ® Danmark

en omstrukturering for å kunne oppfylle de høye FSC-sertifiseringskravene.

Vi kan nå stolt meddele at BITTE KAI RAND er blitt FSC®-sertifisert (FSC C171118) i oktober 2021,

og at våre første FSC-sertifiserte produkter blir tilgjengelig på nett og i butikk i januar 2022.

 

BITTEKAIRAND_SS24_BKR_27.06.23_55865

Vi vil fortsette arbeidet mot at å få alle viskoseprodukter fra BITTE KAI RAND FSC-sertifisert innen utgangen av 2025. Dette blir en reise vi skal ta sammen med våre leverandører.

BITTE KAI RAND ble FSC-sertifisert med et ønske om å ta ansvar for atferden vår og det avtrykket som produktene våre etterlater. Vi er derfor forpliktet til å redusere vårt miljøavtrykk både i driften vår og hele veien ned i verdikjeden.

Det betyr at vi i BITTE KAI RAND jobber aktivt med å redusere klimabelastningen, ettersom FSC-viskose er en av våre foretrukne kvaliteter. Et FSC-sertifisert viskoseprodukt er din garanti for at viskosens trefibre kommer fra ansvarlig drevne skoger, og at vi dermed bidrar til å sikre ordentlige arbeidsvilkår både i skogen og i produksjonen. I tillegg sikrer FSC®-sertifisert viskose for at skogen forblir i balanse, at vi ivaretar det biologiske mangfoldet og beskytter vannløp, bekker og innsjøer, som til syvende og sist sikrer bedre drikkevann.

Vi vet at bærekraft er viktig for kundene våre, og derfor ser vi det som vår rolle å gjøre det enkelt å velge FSC-sertifiserte produkter, så du som kunde hos BITTE KAI RAND også kan bidra til å sikre bevaring av natur, dyreliv og mennesker i skogen

Vi håper at vi kan bidra til å motivere andre merker og leverandører til å bli med BITTE KAI RAND på reisen mot en mer bærekraftig og transparent motebransje.

BITTEKAIRAND_SS24_BKR_27.06.23_55789

 

 

 

”Det er utrolig viktig at vi har selskaper som BITTE KAI RAND, som velger å ta ansvar for hvor råvarene deres kommer fra og hvordan produktene deres produseres. Det betyr en forskjell for skogene. Det betyr en forskjell for arbeiderne bak produktene. Det betyr en forskjell for naturen og dyrelivet. Det betyr en forskjell for klimaet. Og det betyr en forskjell for kundene!

Så vi gleder oss til å hjelpe BITTE KAI RAND videre på reisen mot ansvarlig og bærekraftig produksjon, og vi håper at bransjen vil følge deres oppfordring og bli med på reisen!"

– Loa Worm, strategic director FSC Danmark