Min handlekurv
Merk: Det kan oppstå forsinkelser i leveringen av bestillinger i løpet av uken.

DET KREATIVE TEAMET

Bitte Kai Rand er kreativ direktør for motehuset i København.

Hun begynte utdannelsen sin på Margretheskolen på 70-tallet og fortsatte deretter ved Det Kongelige Danske Kunstakademi, hvor hun ble uteksaminert i 1979. Hun grunnla designselskapet sitt i 1981, og har siden vært en sentral pådriver og eksponent for den sterke skandinaviske håndverkstradisjonen, kuraterte lag-på-lag-stiler og flatterende snitt.

 

“ Jeg elsker kontraster. Det må være noe som stritter. Noe som skiller seg ut. Har du på deg en stram, minimalistisk jakke, så bør den mykes opp med en finurlig volang.

Har du på deg et feminint skjørt, bør det strammes opp med seler og snøresko. Det er samspillet mellom alt som står i motsetning til hverandre som gir meg lys i øynene. Jeg er ikke redd for det snevre, nisjepregede uttrykket eller for de dristige valgene. Jeg er mer engstelig for det feminine og milde enn for det motsatte. Jeg er ikke tilhenger av forsiktighet. Vi vil heller fylle for mye enn for lite …” 

 

BitteKaiRand_juni21bw_499

Anemone Skjoldager

Hun er utdannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademi, og hun har jobbet i selskapet siden 2010. Hun ble tiltrukket av motehusets dristige tilnærming til farger, ukonvensjonelle snitt og energiske tilnærming til moderne design – og ikke minst av Bittes egen smittende entusiasme og humør.

I dag er Anemone spesielt glad i å tegne nye trykk, skape overraskende fargekomposisjoner og forelske seg på ny i den utsøkte kjolen som har et perfekt fall på kroppen.

 

Jeg har en leken tilnærming til mote og elsker å blande gamle loppefunn med nye favoritter. Våre kolleksjoner gjør det mulig å føle seg velkledd for anledningen uten å måtte kaste seg ut i de tradisjonelle trygge nyansene i grått, hvitt og sort. Bitte er en ekte rebell som heller utfordrer konvensjonene enn å prøve å oppnå enda en kommersiell suksess. Det er svært forfriskende. Hun gir oss muligheten til å forfølge vår lidenskap og kreative drivkraft. Det er hennes sikre magefølelse og urokkelige tillit til teamet hennes som er hemmeligheten bak merkevarens store suksess.”

 

Lise Juul Rasmussen

Hun er utdannet ved Magretheskolen, Det Kongelige Danske Kunstakademi og École Duperré i Paris. Som en uttalt fan av den rene, japanske estetikken og de arkitektoniske referansene, følte Lise seg helt hjemme da hun sluttet seg til Bittes designteam i 2016. Hun elsker en oppdatert maskulin-feminin Garçonne-look, og er alltid den første til å kaste seg over et par nypressede herrebukser og en henslengt oversized kåpeog er alltid den første til å kaste seg over et par nypressede herrebukser og en henslengt oversized kåpe. 

 

“Det er et ordentlig privilegium å jobbe med en autentisk designer, som har vært et sentralt navn på den danske motescenen de siste fire tiårene. Jeg gleder meg til å komme på jobb hver eneste dag. Vi forstår hverandre, vi snakker det samme formspråket, og nye idéer eller ville påskudd er alltid velkommen her. Hos Bitte Kai Rand kan vi le, gråte og drømme sammen.” 

 

Sk_rmbillede_2022-11-10_kl._11.12.11
Sk_rmbillede_2022-11-10_kl._11.12