Min handlekurv
Merk: Det kan oppstå forsinkelser i leveringen av bestillinger i løpet av uken.

BITTE KAI RAND MANIFEST

Bitte Kai Rand er ett av de mest innflytelsesrike motehusene innen dansk mote, og det har vi vært siden etableringen i 1981. Gjennom årene har vi opprettholdt vår storslåtte estetikk, som er basert på åtte nøkkelord og en sterk visjon:

DET SKAL VÆRE HYGGELIG, UKOMPLISERT, BEHAGELIG OG GØY Å KLE PÅ SEG HVER ENESTE DAG.

Bitte Kai Rands spesielle tilnærming til design gjør at klærne ikke er for den sjenerte eller den konservative minimalisten. Derimot skaper vi klær til alle kvinner som er rak i ryggen, som vil opp og frem i verden og som ikke tar seg selv så høytidelig.

  

VÅRT DESIGN-DNA KAN OPPSUMMERES I ÅTTE NØKKELORD:

ARCHITECTURAL

Vi er inspirert av den moderne danske tradisjonen, den tyske Bauhaus og japanernes sans for detaljer.

GRAPHIC

Vi skaper hver eneste stil med et sterkt fokus på grafiske former som kler kroppen og utfordrer øyet. Vi henter vårt estetiske formspråk i geometriens strenge linjer og naturens organiske former.

COLOURFUL

Selv om vi setter pris på en dramatisk, monokrom look, gir vi alltid plass til humørfylte farger og en utpreget lek med kontraster i hver eneste stil og kolleksjon.  

ABUNDANT

More is more! Hvorfor være en streng minimalist når du kan kaste deg begeistret ut i livet, kjærligheten og kreativiteten?

Vi elsker oversized plagg, utsøkte lag-på-lag-stiler og å skape skjeve kontraster med et skjerf, en lue eller et par seler.

CONTRASTS

Det er kontrastene der skaper karakter.

Vi elsker å sette sammen grove teksturer med fine tekstiler – som å blande en bredskuldret jakke med et volangskjørt, og å la motsetningene møtes når vi skaper, designer og styler kolleksjonene våre.

UNPRETENTIOUS

Det er en del av hele fundamentet, historien og designstrategien vår at vi holder begge beina på bakken, vi følger intuisjon vår, og vi har en leken tilnærming til alt vi gjør.  

 

KNIT

Vårt kreative utgangspunkt er den hyllede, danske strikketradisjonen.

Selv om vi siden har søkt etter andre signaturmaterialer og designidéer, så er strikken fortsatt en grunnleggende del av merkevarens DNA.

GARÇON 

Vi har alltid omfavnet det kule, gender bender-uttrykket, de skreddersydde dressene og den oversized, skarpe hvite skjorten.

Vi designer klær til kvinnen som står sterk i sin egen kropp og som ikke kler seg for andre enn seg selv.

BITTE_1

Vi har altid dyrket de snævre, nicheprægede udtryk, og vi hylder de modige valg.

Vores designs er skabt til kvinder med store armbevægelser og endnu større personligheder.”

- Bitte Kai Rand