Min handlekurv
Gratis levering - alle priser inkl. toll og moms

Hazy & yume kjole

1375,00 NOK 2750,00 NOK
SKU
13451
Spring / Summer 2023
SKU: 13451
Gratis levering
Henting i butikk klikk & hent
Alle priser er inkl. toll og moms
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Denne kjolen er like enkel i sitt snitt som det abstrakte blomstermønsteret er iøynefallende, noe som gjør det mulig å matche den med mange ulike farger. En flatterende kjole som gjør deg velkledd på et blunk, ganske enkelt ved å tilsette et par sandaler, sneakers eller festsko.
Modellen på bildet er 174 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 129 cm.
50% RAMIE 50% BOMULL
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

RAMIE

Ramie er en naturfiber, som også kaldes østens hør. Ramie er et eksklusivt naturmateriale, der udvindes fra plantens stængel, som har usædvanligt lange og fine fibre. Disse stærke fibre er smidigere og blødere end hør, hvilket gør ramie behageligt at have på. Ramie krøller mindre end hør og holder glansen efter vask, de mange gode egenskaber gør ramie velegnet til beklædning.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • V-hals
  • Korte, brede ermer
  • Sidelommer
  • Abstrakt blomstermønster
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 232-2339-4165

FRAKT
Gratis levering.
Alle oppgitte priser for varer, leveringskostnader og andre utgifter er inklusiv skatter og avgifter.

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag. Les mer