Min handlekurv

Peach stretch lange bukser

950,00 NOK 1900,00 NOK
SKU
13379
Spring / Summer 2023
SKU: 13379
  IKKE TILGJENGELIG I BUTIKK
Gratis henting i Oslo-butikken
Levering 3-6 virkedager
14 dagers returett
Klassiske bukser som er garantert å bli det foretrukne basiselementet i enhver garderobe. Bena er moderat smale. De sitter fint i livet. Stretch i stoffet sikrer god bevegelighet. Bruk dem sammen med alt – skjorte, genser eller blazer.
Modellen på bildet er 174 cm og iført størrelse S.
Full lengde i størrelse S, ca. 102 cm.
52% LYOCELL 45% BOMULL 3% ELASTAN
BOMULD

Bomuld er en naturfiber, der er naturligt nedbrydelig. Bomuldsfiberen er robust og har en slidstyrke, der kun overgås af visse syntetiske fiber. Disse naturlige egenskaber gør, at bomuldsprodukter har en rigtig god holdbarhed.

LYOCELL

Lyocell er et biologisk nedbrytbart stoff som produseres i et lukket system med minimal miljøpåvirkning. Lyocells produksjonsprosess krever 95 % mindre vann sammenlignet med produksjon av bomull, og mer enn 99 % av løsningsmidlene gjenvinnes og brukes på nytt. Kvaliteten har en silkeaktig glans, god holdbarhet og er behagelig å ha på seg.

MILJØ OG SAMFUNNSANSVAR

Helt siden BITTE KAI RAND ble grunnlagt i 1981, har noen av våre sterkeste verdier vært å jobbe på en rettferdig, ordentlig og respektfull måte på alle områder i selskapet. Dette betyr at vi hele tiden prøver å forbedre vår atferd og våre handlinger etter hvert som det dukker opp ny kunnskap og innsikt om vårt miljøavtrykk og samfunnsansvar. Les mer her

  • Gylf med glidelås og knappelukking
  • Skrå sidelommer
  • Moderat smale ben
VASK PÅ 30° FINVASK
BKR ID: 231-2186-2827

FRAKT
- Levering til en Bring-pakkeshop nær deg: 99 NOK
- Levering til business adresse (Bring): 59 NOK
- Alle bestillinger over 3 000 NOK til en Bring-pakkeshop nær deg: 79 NOK
- Gratis henting i Oslo-butikken

LEVERING
Vi sender ut bestillinger innen 3–6 virkedager fra mandag til fredag.

Merk: I travle perioder, for eksempel ved jul, sesongstart i mars/april og august, Black Days i november, salg og julehandel i januar, kan det forekomme lengre leveringstider.